IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.09.2007 19:15

eilen teki kolmetoista viimesen temppunsa ja sammu siihen leenan pysäkille. meni hetki ja tuli toinen bussi. ärh!
sitten tänään varjostin smurffia koulussa koko päivän, koska tänään oli mun melkein lupauksen viimenen toteutuspäivä. mut oli koko aika liikaa porukkaa.. kävin ruokailussakin kolme kertaa
iha vaan nähäkseni koska se lähtee.. no se lähti sitten ruokailusta kavereittensa kanssa eli se siitä. nooo, sitten jossain vaiheessa se lähti koulusta mutta katja teki siitä näköhavainnon ennen ruotsin tuntia. noo... sitten meni ruotsin tunti ja päästiin ja ulkona se seiso, yksisteen.. ois ollut oikeen hyvä tilaisuus, mutta sitten tuli semmonen tunne, että kouluhan loppu jo, ettei meijän pitäis kommunikoida missään asiassa... noh, kävelin sitten vaan ohi. ehkä ois pitäny kysyä siinä, mutta.... ei mua haittaa, vaikka se sanoo ei.. se vaan, kun uskaltasin... pelkään että sieltä vaan tulee jotain tyttöystävä kommenttia. no joo..
sitten menin lataan bussikortin ellarilla vai mikä onkaan siinä mäkin lähellä ja se oli jo ladannu sen ja olin antamassa rahoja, kun huomasin, että siitä puuttuu euro. noh, se sano että se maksaa sen omasta pussistaan ja että mun täytyy joku päivä tulla tuomaan se raha. se oli kyllä kiva.. koska muuten en ois päässy huomennakouluu.. tai siis oisin, mutta...joo.
olen tyhmä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.