IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

[Ei aihetta]Torstai 04.10.2007 02:12

hehee. tänään oli espanjan näytelmä :D

Tobias: me amo, me amo
Marko: Kai se jostain sinteistä puhuu
Vilma-Lotta: *cd soitin ei taho lähtee toimiin....hiljaisuus* ah, sí!
Marko: Tienes que matar!
Maiju: Tapiooooo!

improo aika paljo, mutta ihan hyvin se kai meni.

tänää oli peli josta iskä ei vittuuntuneisuuttaan lähteny mua hakeen, joten olin kotona puol 11. nyt ihan väsy. voisin mennä suoraa nukkuu. toivottavasti oon tehny läksyt, toisaalta ei se mitään haittaa jos ne ois tekemättä. tällä hetkellä en sais niitä kuitenkaa tehtyä. huomenna teema reenit, teemana barbie. HUOMENNA MYÖSKIN ARVON SYNTTÄRIT! <3 mennään kaupunkii hengaa ja syömää...ja juhliin 17 vuotiasta arvoo.

oli muuten harvinaisen pelottavaa kun pankista tuli tänään kirje: "henkivakuutuksesi poistuu voimasta kahden vuoden päästä".... ja kuukauden päästä en saa enää ees lapsilisiä! musta tulee aikunen! hyi. ei ois ikinä uskonu.

ja tänään puhuttiin adan kanssa, alotan b-sennuissa tässä jossain vaiheessa,ehkä ens viikolla, tai loman jälkeen. tajusin muuten että kohta on syysloma ja että porukat lähtee perjantaina saksaan ;) MIKA, MITEN OIS KAUNOTAR JA HIRVIÖ LEFFAILTA? tiekkö ostettas sipsiä ja kokista ja mun vanhat yökkärit....? ..ehkä rami ja leena..? EHKÄ.

siis onneks en oo ton leenan kaveri. siis, mitä se oikeen luulee ittestään? et se on niinku joku kuningatar, vai? siis MÄ oon kaikkien mun kavereiden mielestä parempi ku se. Siis voisin pyytää sen mukaan leffailtaan, VAAN koska se on niin säälittävä,että saisin nauraa..sille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.