IRC-Galleria

markowski

markowski

Mark Grassland

Blogi

- Vanhemmat »

Pimeetä.Maanantai 21.11.2005 20:50

Voisi tännekkin jotain taasen kirjoittaa.

Tänään tein sroganofia, perunoita ja salaattia. Meni melkein kaikki eli ilmeisesti oli hyvää. Ainakin minun mielestäni oli. Marjakiisseliä oli välipalaksi. Huomen aamulla keitän riisipuuron ja teen lounaaksi lihamakaronilaatikkoa ja porkkanaraastetta. Marjarahkaa välipalaksi.

Kävin lauantaina työhaastattelussa. Huomenna tiistaina saan tietää miten meni. Toivottavasti saan paikan. Melkein neljä vuotta ollut samassa työssä. Haluaisin jo vähän vaihtelua.

Kamalan pimeää on, kun ei ole yhtään lunta maassa. Voisi pikku hiljaa alkaa satamaan sitä. Olisi varmaan valoisampaakin, kun on lunta maassa.

Tässä tätä tarinaa taas vähäksi aikaa. Kissa pyörii jaloissa ja naukuu kamalasti. Pitää antaa sille evästä :)


end of message

Missä talvi viipyy?Torstai 03.11.2005 00:49

Kävimme kaverin kanssa syömässä Rix Raxissa lauantaina. Voisin sanoa, että oli kaikin puolin aika hauska ilta. Vai mitä Jonna? :D

Eipä tullu musta lottodiljartööriä, mut ehkä ens lauantaina :) Mulla oli tälle päivälle Viking Lottoa yks rivi, jota en oo tarkistanut. Ei sitä koskaan tiedä ;)

Tänään töissä keitin aamulla kaurapuuroa. Lounaaksi tein tomaatti-juustokalaa, currykastiketta, perunoita ja punajuurisuikaletta. Välipalaksi leivoin itse leipää. Meinasin voidella ne leivät maidolla ja sihdata vehnäjauhoa päälle, mut hokasin ettei maidottomat voisi sitä syödä niin voitelin ne vedellä ja laitoinkin leseitä päälle. Tuli ihan leivän näköisiä.

Kaverin kaa käytiin ravintolassa syömässä. Kaveri täytti vuosia niin tarjosin sille safkat. Otimme semmosen FIESTA SAMPLER FOR 2, missä ole monenmoista purtavaa ja jälkkäriksi lämpimän suklaakakun vaniljajäätelön ja suklaakastiken kera. Oli hyvää. :)

Loma meni.Lauantai 29.10.2005 20:25

Äkkiä tää lomaviikko meni.

Tänään oon menossa Lahteen kaverin luo lauantai-iltaa viettämää. Ehkä käymme syömässä Rix Raxissa. En oo Nähnyt kaverai pitkään aikaan, kun hän muutti Lahteen opiskelemaan.

Tätä kirjoittaessani olen yhden toisen kaverin luona käymässä.

Uni maistui tänään aika pitkään. Heräsin kello 13:10, kun sain tekstiviestin edellä mainitulta kaverilta.

Tein muutaman rivin lottoa ja kenoa. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta :)

Talvi tulee. Oletko valmis?Torstai 27.10.2005 21:43

Oli kiva eilen luistella kesärenkailla. Sen verran hauskaa oli, että päätin käudä vaihdattaa talvirenkaat alle. Olisin ehkä mahdollisesti jopa vaihtanut ne itse, mutta on vain yhdet vanteet. Soittelin neljään paikkaan Riihimäellä ja Hyvinkäällä, tarjosivat ensiviikon maanantaita. Noo, keltasilta sivuilta löyty Hyvinkäällä eräs rengasliike johon pääsin samantien. Sain renkaat vaihdatettua ja lysti maksoi 50 egee.

Tällä hetkellä teen ruokaa. Alunperin meinasin tehdä jauhelihapihvejä, mutta eipä ollutkaan kananmunia, joten teenkin nuudelibolognesea, jos näin voisi sanoa.

Että tällästä tänään...


end of message

KeskiviikkopäivääKeskiviikko 26.10.2005 16:02

Tänään tuli nukuttua yli kahteentoista. Syynä voisi pitää jumalatonta myrskyä. Sängyn vieressä on tuuletusräppänä, jota ei saa kunnolla kiinni niin hirvee ujellus ja puhina koko yön. Yhtäkkiä se räppänä levähtää auki ja tuuli ja tuiverrus tulee sisään. Ei millään olis jaksanut nousta, mut oli pakko että saa nukuttua. Laitoin sen kunnolla kiinni niin ei ujeltanut.

Niin, miten ois asian laita?


Huomisesta lähtien pidän päiväkirjaa
- Vanhemmat »