IRC-Galleria

markowski

markowski

Mark Grassland

Blogi

- Vanhemmat »
Tännään olin Helsingissä Maken kanssa leffassa. Sain perjantaina tosi hyvän idean. Mennään katsomaan kolme leffaa samana päivänä. Ja tuumasta toimeen. Tarkaan suunnitellun minuutti aikataulun jälkeen varaamaan leffaliput.

Aikataulu näytti tältä:

Klo 11:00 - 13:41, sali 1, Da Vinci-koodi

Klo 15:45 - 17:41, sali 2, X-Men III

Klo 17:45 - 20:03, sali 6, M:I III

Saapuminen Helsinkiin viimeistään klo 10:00.
Da Vinci-koodin jälkeen kaksi tuntia aikaa ruokailuun.

Saavuimme Helsinkiin noin 10:48 (ajan katsoin Finlandiatalon kohdalla) eli aikaa 12 minuuttia löytää parkki, kävellä Tennispalatsille, lunastaa ja maksaa liput, käydä vessassa ja ehtiä saliin ajoissa. Niin ja pitää käydä tomaatillakin ennen sitä.

Käännyin heti eduskuntatalon jälkeen oikealle ja valoristeyksestä oikealle, jotka muuten ei ole oikeastaan koskaan päällä. Ensimmäinen mahdollinen parkki löytyy Arkadiankadulta, jos ei niin käännös oikeaan Aurorankadulle. Yleensä sieltä viimeistään löytyy vapaa parkki. Tällä kertaa se löytyi heti Arkadiankadulta Economi talon vierestä. Kello näyttää 10:51

Suuntaamme kohti Tennispalatsin vieressä olevaa Sampo pankkia kohden. Sieltä saa tomaatti tuoretta rahaa. Tosin tällä kertaa ei saanut. Mustalla tussilla kirjoitettu lappu kertoo, että tomaatti ei ole käytössa ja lähin toimiva tomaatti sijaitsee McDonalsia vastapäätä. Sinne siis.

Kahdesta tomaatista valitsin vasemman puoleisen. Nosto viisikymmentä euroa, rahat Makelle niin on helpompi maksaa liput ja ruoat. Make ei tässä vaiheessa tajunnut miksi annoin rahan hänelle vaikka sanoin, että on helpomi maksaa näin.

Saavumme Tennariin klo 10:56, tunnin aikataulusta myöhässä. Ensimmäisen leffan lippuvaraus on rauennut. Kolme kassaa palvelee, joissa kahdessa asiakkaita. Vauhdin kera lippuja lunastamaan ja onneksi varaamamme liput eivät ole menneet kaupaksi. Kuuden leffan lippupaketti 47 euroa. Seuraavaksi vessaan. Klo on 10:59.

Vessa on tyhjä, joten pääsemme saliin 11:02. Siellä pyörii jo mainokset, joita tulee ties kuinka kauan. Mietin sitä, että joudun pakkosyötöllä katsomaan ne kolmeen kertaan. Lopputekstit alkavat 13:35. Masussa alkaa olemaan tyhjää, joten suuntaamme ulos salista. Tässä vaiheessa Make sanoo tajuavansa miksi annoin rahan hänelle. Päätämme mennä Chico'siin syömään Lasipalatsin vieressä pienen kävely matkan päässä.

Otimme kannullisen spriteä ja alkuun Nachos With Salsa. Pitkän pohdinnan jälkeen otan Fajitaksen, itse täytettäviä tortilloja. Täytteeksi valitsin naudan ulkofileetä, broilerinfileetä ja katkarapuja. En pidä katkaravuista. Make valitsi Bay City Steak, naudan sisäfilepihvin 180 grammaa. Jälkkäriksi Make valitsi suklaabrownien, lämmin suklaakakku vaniliajäätelön kera. Ajattelin ottaa itsekkin saman kahvin kera. Ensi kerralla otan jotain muuta. Ravintola reissun kustannus: 60 euroa.

Ennen seuraavaa leffaa ehdimme kierrellä hetken aikaa. Toisen leffan loputtua ehdimme hyvin käydä vessassa ennen kolmannen ja viimeisen leffan alkua. Itselleni tuli olo, että olisin nähnyt nämä mainoksen jo aikaisemmin. Leffan loppu päässä ajattelin, että ehkä liian paljon kuolemaa, väkivaltaa, räjähdyksiä, aseita ja itkua yhdelle päivälle.

Leffat oli ihan ok. Omasta puolestani voin niitä suositella. Ehkä ei kuitenkaan samana päivänä.

Kysymyksiä elämän tarkoituksesta.Perjantai 03.02.2006 15:15

Mikä on elämän tarkoitus?

Miksi minä olen olemassa? Mikä on minun elämäni tarkoitus? Onko minun olemassaololla jokin syy? Menettääkö ihmiskunta jotakin, jos minua ei olisi olemassa. Onko minua varten jokin tehtävä jota olen tänne tullut suorittamaan?

Miksi me kaikki olemme olemassa?

Mikä on meidän olemassaolon syy? Mihin tämä kaikki johtaa? Kuka hyötyy meidän olemassaolosta? Olemmeko yksin koko universumissa?

Miten voi olla mahdollista, että maapallo voisi olla ainoa planeetta koko universumissa, jossa on elämää?

Pimeetä.Maanantai 21.11.2005 20:50

Voisi tännekkin jotain taasen kirjoittaa.

Tänään tein sroganofia, perunoita ja salaattia. Meni melkein kaikki eli ilmeisesti oli hyvää. Ainakin minun mielestäni oli. Marjakiisseliä oli välipalaksi. Huomen aamulla keitän riisipuuron ja teen lounaaksi lihamakaronilaatikkoa ja porkkanaraastetta. Marjarahkaa välipalaksi.

Kävin lauantaina työhaastattelussa. Huomenna tiistaina saan tietää miten meni. Toivottavasti saan paikan. Melkein neljä vuotta ollut samassa työssä. Haluaisin jo vähän vaihtelua.

Kamalan pimeää on, kun ei ole yhtään lunta maassa. Voisi pikku hiljaa alkaa satamaan sitä. Olisi varmaan valoisampaakin, kun on lunta maassa.

Tässä tätä tarinaa taas vähäksi aikaa. Kissa pyörii jaloissa ja naukuu kamalasti. Pitää antaa sille evästä :)


end of message

Missä talvi viipyy?Torstai 03.11.2005 00:49

Kävimme kaverin kanssa syömässä Rix Raxissa lauantaina. Voisin sanoa, että oli kaikin puolin aika hauska ilta. Vai mitä Jonna? :D

Eipä tullu musta lottodiljartööriä, mut ehkä ens lauantaina :) Mulla oli tälle päivälle Viking Lottoa yks rivi, jota en oo tarkistanut. Ei sitä koskaan tiedä ;)

Tänään töissä keitin aamulla kaurapuuroa. Lounaaksi tein tomaatti-juustokalaa, currykastiketta, perunoita ja punajuurisuikaletta. Välipalaksi leivoin itse leipää. Meinasin voidella ne leivät maidolla ja sihdata vehnäjauhoa päälle, mut hokasin ettei maidottomat voisi sitä syödä niin voitelin ne vedellä ja laitoinkin leseitä päälle. Tuli ihan leivän näköisiä.

Kaverin kaa käytiin ravintolassa syömässä. Kaveri täytti vuosia niin tarjosin sille safkat. Otimme semmosen FIESTA SAMPLER FOR 2, missä ole monenmoista purtavaa ja jälkkäriksi lämpimän suklaakakun vaniljajäätelön ja suklaakastiken kera. Oli hyvää. :)

Loma meni.Lauantai 29.10.2005 20:25

Äkkiä tää lomaviikko meni.

Tänään oon menossa Lahteen kaverin luo lauantai-iltaa viettämää. Ehkä käymme syömässä Rix Raxissa. En oo Nähnyt kaverai pitkään aikaan, kun hän muutti Lahteen opiskelemaan.

Tätä kirjoittaessani olen yhden toisen kaverin luona käymässä.

Uni maistui tänään aika pitkään. Heräsin kello 13:10, kun sain tekstiviestin edellä mainitulta kaverilta.

Tein muutaman rivin lottoa ja kenoa. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta :)

Talvi tulee. Oletko valmis?Torstai 27.10.2005 21:43

Oli kiva eilen luistella kesärenkailla. Sen verran hauskaa oli, että päätin käudä vaihdattaa talvirenkaat alle. Olisin ehkä mahdollisesti jopa vaihtanut ne itse, mutta on vain yhdet vanteet. Soittelin neljään paikkaan Riihimäellä ja Hyvinkäällä, tarjosivat ensiviikon maanantaita. Noo, keltasilta sivuilta löyty Hyvinkäällä eräs rengasliike johon pääsin samantien. Sain renkaat vaihdatettua ja lysti maksoi 50 egee.

Tällä hetkellä teen ruokaa. Alunperin meinasin tehdä jauhelihapihvejä, mutta eipä ollutkaan kananmunia, joten teenkin nuudelibolognesea, jos näin voisi sanoa.

Että tällästä tänään...


end of message

KeskiviikkopäivääKeskiviikko 26.10.2005 16:02

Tänään tuli nukuttua yli kahteentoista. Syynä voisi pitää jumalatonta myrskyä. Sängyn vieressä on tuuletusräppänä, jota ei saa kunnolla kiinni niin hirvee ujellus ja puhina koko yön. Yhtäkkiä se räppänä levähtää auki ja tuuli ja tuiverrus tulee sisään. Ei millään olis jaksanut nousta, mut oli pakko että saa nukuttua. Laitoin sen kunnolla kiinni niin ei ujeltanut.

Niin, miten ois asian laita?


Huomisesta lähtien pidän päiväkirjaa
- Vanhemmat »