IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Lähtö perinteiseen...Perjantai 25.06.2010 13:44

...Roskildeen! \,,/ huomenna aamulla siis 8.30 Riian kautta. Hiukan ottaa aivoon ku HSL:n bussit ei käsittääkseni liikennöi juhannuspäivänä ennen yhtätoista. Pitänee ottaa taksi, jos ei kukaan ilmoittaudu vapaaehtoiseksi kuskiksi juhannuspäivän aamuna kello 7 ? :p hehehe, let me know if you do?
Pohjois-Karjalan reissu meni hienosti, mökin sain rempattua, se on nyt "pientä viimeistelyä" vaille valmis ja täytynee sanoa, että tuo pieni viimeistely ei sisällä paljon mitään, ehkä kynnyksen vois duunaa ulko-oven alle jne... Olen enemmän kuin tyytyväinen. Heinäkuussa ois tarkoitus mennä uudestaan sinne ja sitten voikin keskittyä ihan sukuloimaan ja käydä perinteisesti Kolilla ja ehkäpä siellä Ruunaan koskilla missä voi kuulemma harjoittaa jonkin sortin kosken laskua...
Jep jep, kesä on jännää aikaa näin sinkkuna, hehehee, mitä tahansahan voi tapahtua............. :D hauskat jussit kaikille, meitsillähän muuten on sitten luuri pois päältä huomisesta alkaen, tsekkaan varmaan tekstiviestit pariin kertaan tuossa Kilden aikaan. Palailen 5. heinäkuuta. (Siinä sitten varmaan "koomassa" pari päivää:P)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.