IRC-Galleria

nilliskukko

nilliskukko

Nina on onnellinen äiti

Prizeman saapuiMaanantai 03.03.2008 00:10

Prizeman saapui :D ...ponit supisivat koko illan siitä!

No okei.. -> nueve startMaanantai 18.02.2008 22:27

Kaius on ihq
Matyi on ihq
Alkaisiko taas pitämään tätä?

MaastoiluaLauantai 24.11.2007 18:52

Maastossa - ihanaa!!! Kaiu pääsi naapurin Minnan ja Pimun kanssa katselemaan Vahdon reittejä. Voi helekutti mitkä maastot!! Kaiu oli aivan täpinöissä, ja Pimu myös. Harmi vaan, kun on kaikki tiet niin jäässä, ettei pääse päästelemään kunnolla. Noh, lunta odotellessa siis..

KotonaTorstai 11.10.2007 11:47

Todella kauan aikaa sitten olen tänne kirjoittanut :) (Anteeksi hassu sanajärjestys..)

Muutettiin poikien kanssa 31.10. Vahdolle ihan iki-ikiomaan talliin. Ponit kotiutuivat nopeasti, eikä itsellänikään ole ollut vaikeuksia.. Nyt suunnitelmissa on tarhojen uusimista/rakentamista ennen kuin maat jäätyvät.

Elämä hymyilee juuri nyt :) *ihaa-haa-naa*

vp vp valkku.. .Lauantai 07.07.2007 01:44

900 km takamuksen alla ja eikun Mian valkkutunnille!

Mattis oli selvästikin vähän mielialalla "Mutsi hei, sä oot ollut poissa, ja ei mun tarvii sit tehdä mitään... *pyh*" Mattis heitti tunnin aikana ainakin kolme hienoa unkarilaista loikkaa ja luimi lajitovereilleen, kääntyminenkin oli aika hankalaa juuri tänään..

Viimeiset 3 min menivät kuitenkin hienosti ja rennosti. Hassu poni :D

LaukkamaastoMaanantai 18.06.2007 01:57

Laukkamaasto siis Pöksin ja Vaiffin kanssa. Ponit kulkivat kuin ihmisen mieli, ja vihdoin pääsimme laukkaaman pitempiä pätkiä rauhallisella tempolla. Tiet olivat juuri lanatut, joten ei muuta kuin hanat auki!!

Myöhemmin illalla Vaiffi veti "tanssii susien kanssa"-tanssin laitsalla Pringles-purkin tahdittamana! Lauman lapset olivat aivana innoissaan, ja vhepot etivät tanner tömisten laukkaa pitkin maita :D

valgguTorstai 14.06.2007 01:15

Kata ratsasti piitkästä aikaa Mattiksen läpi, meni ihan kivasti. Tosin vieläkin puskee lapaa ulos oik. kierroksessa, ja tunkee sisälle vas. kierroksessa. Sitten tunnilla mentiin ympyröitä ja asetuksia, laukat nousivat hienosti! Pian aloitetaan nostot käynnistä ja raahataan kentälle esteet :)

Kaiun turpa oli jo paljon paljon parempi, vain jonkin verran rupea enää sieraimissa. :)

Sunnuntai ratsasteluaMaanantai 11.06.2007 12:40

Puuturvan ja Pöcökin kanssa maatossa ihanalla lenkillä.

Puuturpa näytti hienon uuden reitin, jonka hän oli Sinikan kanssa löytänyt. Piiitkä hiekkatie, joka haaroittui monesta kohdasta, ja mikä parasta - alusta oli mitä pehmein!! Annettin heppojen laukata oikein kunnolla, vaikka välillä takana tulevana jouduin väistelemään Pöksin kavioista sinkoilevia kiviä. Tuli taasen ajankohtaiseksi puheenaiheeksi AJOLASIT. Ne täytyy kyllä hankkia :D, ettei käy vahinko silmiin.

Kaiun turpa oli palanut viikonlopun aikana oikein kunnolla. Perjantain aurinko-lotionit eivät olleen riittäneet sunnutaihin asti ja Kaiu näytti silti kuin pommi olisi räjähtänyt ponin turvalle :( *aut-auts* Onneksi vaiffi toi bepanthenia tuubin, ja laitoin kunnon kerroksen palaneeseen turpaan.

Tänään maanantaiaammuna kävin myös tallilla laittamassa kunnon "beba" kerrokset ja jätin ponin tallin viileyteen korjaamaan nenäänsä. Turpa oli tänään jo vähän parempi, mutta nyt saa Kaiun arskan otot riittää vähäksi aikaan.. ;)

Mian tuntiTorstai 07.06.2007 02:38

Istunnan perusteet, kulmien ratsastusta, taivuttelua! Mattis ja Pökkis ovat hyvä parivaljakko tunnille, ei kauhean suurta tasoeroa, ja kuskitkin malttoivat olla juttelematta koko ajan toisilleen ;)

Mia kehui myös lopuksi kuinka paljon Mattis mennyt eteenpäin. Hiiieno poni :)