IRC-Galleria

nilliskukko

nilliskukko

Nina on onnellinen äiti

Hmm... päivitys on paikallaan.Maanantai 23.04.2007 00:33

PERJANTAI 20.4.

Maastoilua Puuturvan, Kaiun, Sinikan ja Kotin kanssa. Ponit menivät hienosti. Kaius näytti kuinka hiittikunkku ravaa :) Puuturpa tempaisi kivan Monté näytöksen - hitto että oli kova vauhti parivaljakolla :D Varo vaan Järvsöfaks!!!

SUNNUNTAI 22.4.

Äityli lensi hienossa kaaressa lapsensa selästä, kun poni kiskaisi itsenä kiittolaukkaan, ja teki salaman nopean ojan väistöliikkeen :D Fyysikan lakien mukaisesti kuski siis matkasi suoraan, vaikka poni oli hävinnyt jalkojen välistä.. huh huh...

Tänään myös pesin pojan Unkarin pölyistä ja kirpuista :D

KouluponiSunnuntai 15.04.2007 17:29

Lauantai 14.4.
Harjasin ponskia oikein kunnolla! Huh sitä karvan määrää :D

Kentällä sitten ensin harjoiteltiin ääniapuja talutuksessa, sitten juoksutin Matyita. Poni hakeutui jo paljon paremmin eteen-alas :) Virtaakin oli jo ihan eri tavalla, loppuravit menin selästä. Aivan mahtava ilma!! (ja nyt jo hyttyjä ja paarmaloita??!!! *yök*)

Matyi = hevonenPerjantai 13.04.2007 13:27

Keskiviikkona Matyi tunnistettiin ja rokotettiin. Taimenen tuomio oli "hevonen" :D Poika käyttäytyi taas niin hienosti koko ruljanssin ajan.

Torstaina sitten juoksutettiin kevyesti. Alkaa selvästikin Matyi olemaan jo pirteämpi - tuli välillä aika kakaramaisia laukkahyppelyjä :D Meni kivasti sivuohjilla, ei mitenkään liikaa harmittanut häntä ylimääräiset narut. Hauska poni.

ponskeiluaKeskiviikko 11.04.2007 16:26

Maanantaina Matyi raspattiin. Äityliä varmaan jännitti enemmän kuin lasta :D Piikit löytyivät molemmista poskista ylhäältä, ja hienostihan se raspauskin meni!

Eilen tiistaina menin sitten ensimmäistä keraa pojan kanssa maastoon. Timppa lähti pyörällä mukaan, ja Otto sai juosta perässä. Ensimmäinen 150 m ihmeteltiin tien kapeutta, mutta pian Matyi sai "punaisesta langasta" kiinni, ja meni hienosti eteenpäin. Kunnes unkarilaisia poni-lapsia syövä shettis-Tuju tuli KÄRRYJEN (hei miettikää) kanssa vastaan, niin sitten piti ottaa ihan pikku-pikku tanssiaskel sivuun ja pyörähtää 180' :D Mutsi oli aikasta lähellä, ettei ollut maassa.. No, ei se mitään. Sitten jatkettiin hienosti jo eteenpäin, eikä vastaan enää tullut hevosiasyöviä olioita. Ravattiinkin aika paljon, ja kotiin päin laukattiin - aijaijai mikä laukka!! :D (Tallilla sitten sain kuulla mukana olleilta, että "vähän" kuulema olisin voinut odottaa. What?)

Unkarilainen liinanpäässäSunnuntai 08.04.2007 23:59

Matyi tuntui tänään vielä tosi väsyneeltä. Harjasin ponia huolella, ja hän melkein nukahti syliini. Halusin kuitenkin juksuttaa heppaa hetken kentällä, jotta saataisiin päivärutiinit käyntiin. Matyi meni nätisti molempiin kierroksiin, eikä sivuohjatkaan tuottaneet hankaluuksia. Selästä harjoiteltiin käynti siirtymisiä; käynti-seis, käynti-seis.. Nopeasti tuntuu oppivan. :) Loppuravit kevyellä ohjastuntumalla.

* Ihana Matyi *

MatyiSunnuntai 08.04.2007 01:21

8 ja puolen tunnin ajon jälkeen Joensuusta saavuimme eilen kotiin Matyin kanssa n. klo 23 :)

Matyi on unkarista n. 2 vko sitten saapunut nuori ruuna. Hän on oikea herra-rauhainen (tai sitten väsynyt kaikesta matkustamisesta :D ). Rakastaa rapsuttelua ja on ihanan seurallinen poni-kaunoinen. Tänään vain taluttelua, ja toisiimme (ja paikkoihin) tutustumista.

Olen onskuuu!! :D

"Raskasta" huokaisi Kaiu..Perjantai 16.03.2007 01:55

Kentällä viipottamassa.

Kenttä alkaa jo olla täysin sula, mikä tekeekin siitä hirveän raskaspohjaisen tällä hetkellä. Puolen tunnin ravailun jälkeen tuntui jo ponin jalka painavan, enkä viitsinyt kaikkia mehuja otuksesta rutistaa,. Se piti myös kummallista ähinä-ääntä pienin väliajoin :D N. puolen tunnin käyntityöskentely oli oikein sopiva ravailun päälle. Paljon taivutuksia, väistöjä ja pysähdyksiä, ne meni ihan oki-doki.

Tänänä Kaius sheikkaili aika paljon (oli odotettavsissa), mutta rauhoittui onneksi loppua kohden. Ehkä tämä tästä.. *ja menee kädet ristissä nukkumaan, taas..*

Maastopyrähdys pimeässäTorstai 15.03.2007 00:27

Aivan ihana ilta. Ilmassa tuoksui jo kevät niin voimakkaasti, että oli vaikea uskoa maaliskuiseksi illaksi. Menin Kaiun kanssa lyhyehkön maastolenkin. Tuntui oudolta ratsastaa niin lämpimässä, mutta kuitenkin melkein sysimustassa illassa.

Kisatulos seuraesteiltä!Sunnuntai 11.03.2007 22:37

jee!

(kirjoitan myöh. on niin paljon kouluhommia rästissä....fak..) Suora linkki Puuturvan päiväkirjaan olis tietty ihan hyvä... :D

Olen Raimo?Perjantai 09.03.2007 14:26

Torsai-illta sai loistavan päätöksen, kun Taru piti estevalkun mulle ja Puuturpikselle. Verkka alkoi kevyessä istunnassa; pysähdus-ravi-siirymisiä ilman takapuolen ja satulan kosketusta ja tietenkin laukkaa :D Kyllä hieman otti reisiin.. *fiuh* Sitten aloitettiin itse hyppääminen n. 30 cm:stä, mutta eihän siitä mitään tullut, vaan nostetttin este suoraan 60 cm:iin ;) Muutamia harjoitushyppyjä, ja sitten rataa (3 estettä 50 cm, 1 este 60 cm). Kuinka ollaakkaan niin rata unohtui n. kolmannella esteellä, mutta muutaman kaarroksen jälkeen pääsin radan läpi. Toisella kerralla menikin jo vanhasta muistista (ihan pari puomia vaan tippui xD ).

No niin... tästä on hyvä jatkaa. Nillis huutaa: "TÄTÄ LISÄÄ!!"

Tänään poni saa hyvin kevyen päivän - vähän kävelyä, hierontaa ja venyttelyä ;)