IRC-Galleria

nilliskukko

nilliskukko

Nina on onnellinen äiti

Laukanvaihtoja lennossaSunnuntai 27.05.2007 01:00

Mattiksen, Honeyn&Mian ja Svedun&Suffen kanssa maastossa. Ahh mikä ilma!!! Ei tuulta, vain aurinkoa ja sateen pehmittämät tiet! Svedusta paljastuikin oikea "ravi-poni" - joutuivat Mattis ja Honey laukalla pysyttelemään perässä. Kotiin päin tultaessa laukkasimme vähän pitemmän pätkän ja Mattis teki kaarteissa aina hienot laukanvaihdot :D Hassu poni - ihana.

*I'm in love*

RistijäisetPerjantai 25.05.2007 11:57

Eilen torstaina saivat hepot lepopäivän, kun minulla oli siskon pojan nimen antajaiset. Poika sai nimen "Frans Henry Juhani". Käsivarret olivat maitohapoilla kasteen jälkeen, kun sain olla ylpeästi sylikummina - on ainakin pojalle maito maistunut :D

Matyi loves PöcökTorstai 24.05.2007 02:05

No niinhän se on. Ressukka on ollut ihan sekaisin siitä asti, kun oma, ihana tamma Unkarista tuli. Tänäänkin, kun oli meidän valkkutunti - voi sitä nuorta rakkautta. Kuulo hävisi, kun piti tammaa vain seurata, ja jännä-kakka tuli jaloille..

Tunti meni muutenkin vähän niin ja näin. Avotaivutus-harjoitus aiheutti lievää ahdistusta. :/ Loppuravit menivät kuitenkin kauniin pyöreästi. Valkun jälkeen menin Kaiun ja Matyin mahoja totuttelemaan vihreään - Kotti, Sinikka, Helmi-Orvokki ja Puuturpis tulivat kaikki myös.

Hela helatorstaiPerjantai 18.05.2007 00:44

... vaimon luona jo toista yötä :D

Ai, missä me oltiin eilen?
- Netissä; heppa heppa pöcök, mattis, heppa, heppa heppa pöcök, mattis, heppa.... :D

Hulluja ne on - siis vaimot!!

oho ku aika rientää!!Lauantai 05.05.2007 01:32

Pk:n päivitystä on kyselty.. :) Nyt pikku hiljaa aion taas ottaa itseäni niskasta kiinni, ja päivitellä tapahtumia. Luennot, seminaarit ja melkein tentitkin alkavat olla ohi, joten eiköhän ole aikaa taas pk:llekin ;)

Matyi "Mattis" vahvistuu ja viisastuu päivä päivältä. Alkaa pikku hiljaa taipumaan ja pyöristymään niin liikkeessä kuin ei liikkeessä.. Kaiun kanssa ollaan innostuttu hiittaamisesta - viimeksi mentiin 1,36:n vauhtia (joo, ihan puhtaassa ravissa ;D )

Ihanaa - kuukausi enää laitumiin! jiphii-jai-jee!!

Hmm... päivitys on paikallaan.Maanantai 23.04.2007 00:33

PERJANTAI 20.4.

Maastoilua Puuturvan, Kaiun, Sinikan ja Kotin kanssa. Ponit menivät hienosti. Kaius näytti kuinka hiittikunkku ravaa :) Puuturpa tempaisi kivan Monté näytöksen - hitto että oli kova vauhti parivaljakolla :D Varo vaan Järvsöfaks!!!

SUNNUNTAI 22.4.

Äityli lensi hienossa kaaressa lapsensa selästä, kun poni kiskaisi itsenä kiittolaukkaan, ja teki salaman nopean ojan väistöliikkeen :D Fyysikan lakien mukaisesti kuski siis matkasi suoraan, vaikka poni oli hävinnyt jalkojen välistä.. huh huh...

Tänään myös pesin pojan Unkarin pölyistä ja kirpuista :D

KouluponiSunnuntai 15.04.2007 17:29

Lauantai 14.4.
Harjasin ponskia oikein kunnolla! Huh sitä karvan määrää :D

Kentällä sitten ensin harjoiteltiin ääniapuja talutuksessa, sitten juoksutin Matyita. Poni hakeutui jo paljon paremmin eteen-alas :) Virtaakin oli jo ihan eri tavalla, loppuravit menin selästä. Aivan mahtava ilma!! (ja nyt jo hyttyjä ja paarmaloita??!!! *yök*)

Matyi = hevonenPerjantai 13.04.2007 13:27

Keskiviikkona Matyi tunnistettiin ja rokotettiin. Taimenen tuomio oli "hevonen" :D Poika käyttäytyi taas niin hienosti koko ruljanssin ajan.

Torstaina sitten juoksutettiin kevyesti. Alkaa selvästikin Matyi olemaan jo pirteämpi - tuli välillä aika kakaramaisia laukkahyppelyjä :D Meni kivasti sivuohjilla, ei mitenkään liikaa harmittanut häntä ylimääräiset narut. Hauska poni.

ponskeiluaKeskiviikko 11.04.2007 16:26

Maanantaina Matyi raspattiin. Äityliä varmaan jännitti enemmän kuin lasta :D Piikit löytyivät molemmista poskista ylhäältä, ja hienostihan se raspauskin meni!

Eilen tiistaina menin sitten ensimmäistä keraa pojan kanssa maastoon. Timppa lähti pyörällä mukaan, ja Otto sai juosta perässä. Ensimmäinen 150 m ihmeteltiin tien kapeutta, mutta pian Matyi sai "punaisesta langasta" kiinni, ja meni hienosti eteenpäin. Kunnes unkarilaisia poni-lapsia syövä shettis-Tuju tuli KÄRRYJEN (hei miettikää) kanssa vastaan, niin sitten piti ottaa ihan pikku-pikku tanssiaskel sivuun ja pyörähtää 180' :D Mutsi oli aikasta lähellä, ettei ollut maassa.. No, ei se mitään. Sitten jatkettiin hienosti jo eteenpäin, eikä vastaan enää tullut hevosiasyöviä olioita. Ravattiinkin aika paljon, ja kotiin päin laukattiin - aijaijai mikä laukka!! :D (Tallilla sitten sain kuulla mukana olleilta, että "vähän" kuulema olisin voinut odottaa. What?)

Unkarilainen liinanpäässäSunnuntai 08.04.2007 23:59

Matyi tuntui tänään vielä tosi väsyneeltä. Harjasin ponia huolella, ja hän melkein nukahti syliini. Halusin kuitenkin juksuttaa heppaa hetken kentällä, jotta saataisiin päivärutiinit käyntiin. Matyi meni nätisti molempiin kierroksiin, eikä sivuohjatkaan tuottaneet hankaluuksia. Selästä harjoiteltiin käynti siirtymisiä; käynti-seis, käynti-seis.. Nopeasti tuntuu oppivan. :) Loppuravit kevyellä ohjastuntumalla.

* Ihana Matyi *