IRC-Galleria

nilliskukko

nilliskukko

Nina on onnellinen äiti

"Raskasta" huokaisi Kaiu..Perjantai 16.03.2007 01:55

Kentällä viipottamassa.

Kenttä alkaa jo olla täysin sula, mikä tekeekin siitä hirveän raskaspohjaisen tällä hetkellä. Puolen tunnin ravailun jälkeen tuntui jo ponin jalka painavan, enkä viitsinyt kaikkia mehuja otuksesta rutistaa,. Se piti myös kummallista ähinä-ääntä pienin väliajoin :D N. puolen tunnin käyntityöskentely oli oikein sopiva ravailun päälle. Paljon taivutuksia, väistöjä ja pysähdyksiä, ne meni ihan oki-doki.

Tänänä Kaius sheikkaili aika paljon (oli odotettavsissa), mutta rauhoittui onneksi loppua kohden. Ehkä tämä tästä.. *ja menee kädet ristissä nukkumaan, taas..*

Maastopyrähdys pimeässäTorstai 15.03.2007 00:27

Aivan ihana ilta. Ilmassa tuoksui jo kevät niin voimakkaasti, että oli vaikea uskoa maaliskuiseksi illaksi. Menin Kaiun kanssa lyhyehkön maastolenkin. Tuntui oudolta ratsastaa niin lämpimässä, mutta kuitenkin melkein sysimustassa illassa.

Kisatulos seuraesteiltä!Sunnuntai 11.03.2007 22:37

jee!

(kirjoitan myöh. on niin paljon kouluhommia rästissä....fak..) Suora linkki Puuturvan päiväkirjaan olis tietty ihan hyvä... :D

Olen Raimo?Perjantai 09.03.2007 14:26

Torsai-illta sai loistavan päätöksen, kun Taru piti estevalkun mulle ja Puuturpikselle. Verkka alkoi kevyessä istunnassa; pysähdus-ravi-siirymisiä ilman takapuolen ja satulan kosketusta ja tietenkin laukkaa :D Kyllä hieman otti reisiin.. *fiuh* Sitten aloitettiin itse hyppääminen n. 30 cm:stä, mutta eihän siitä mitään tullut, vaan nostetttin este suoraan 60 cm:iin ;) Muutamia harjoitushyppyjä, ja sitten rataa (3 estettä 50 cm, 1 este 60 cm). Kuinka ollaakkaan niin rata unohtui n. kolmannella esteellä, mutta muutaman kaarroksen jälkeen pääsin radan läpi. Toisella kerralla menikin jo vanhasta muistista (ihan pari puomia vaan tippui xD ).

No niin... tästä on hyvä jatkaa. Nillis huutaa: "TÄTÄ LISÄÄ!!"

Tänään poni saa hyvin kevyen päivän - vähän kävelyä, hierontaa ja venyttelyä ;)

Head-shaker vauhdissaSunnuntai 04.03.2007 23:42

Tänään oli Satu kuvaamassa meidän (siis myös Puuturvan ja Veean, hehheh) hölmöilyjä! Kaius sai pitää arskoja koko päivän, koska oli niin kirkasta, että koski oikein omiinkin silmiin.

Laukkailtiin pellolla (Kaiun pää heilui aika hulluna taas paitsi laukassa), ja sen jälkeen mentiin vielä kentällä hetkeksi. Kaius sheikkasi päätään, kunnes taivaan-ihme-Kimi kaatoi kentän takana olevasta metsästä ison männyn, joka rysähti kaatuessaan niin että Kaiu ja Veea säikähtivät ihan kunnolla. Säikähdyksen jälkeen Kaiu oli aivan normaali ratsastaa, ei heilunut pää enää ollenkaan. Mitä oikein tapahtui Kaiuksen päässä, en tiedä? Mutta ehkä ihme tapahtui ;o) hih

Ehkä heppaenkeleitä onkin olemassa..


Sadulle kaunis kiitos kuvauksesta! :)

Pk:n päivitysSunnuntai 04.03.2007 01:41


oho

Pk:n päivitys käynnissä... :D

VieraissaSunnuntai 25.02.2007 22:36

Menin tänään Dolilla Kaiun sijaa, kun Kaiulla tippui eilen kenkä. Aika kevyt maastolenkki Veean ja vaiffin kanssa. Ravailtiin ja vähän laukkailtiin, metsässäkin käväistiin! Lenkin jäkeen hain oman ponin ja menin hetken pellolla huppupään kanssa. Ei kauheasti nykinyt, vaikka törkeä auringon paiste ja hanget loistivat. Toivotaan että tämä jenkki-huppu nyt sitten auttaa mun pikkuista..

Livet suger.. . :(Sunnuntai 25.02.2007 00:22


orkar inte ens säga något..
Kentällä noin tunti ilman satulaa.

Oli oikein lämmin ratsastusloimen ja Kaiun välissä :) Ravailtiin melkein koko tunti, vähän laukkaa, siirtymisiä.. Mukavan leppoisaa :)

Kylläpä oli kylymä!Keskiviikko 21.02.2007 22:36

Mentiin pellolla minä ja Kaiu, Terhi ja Fuzz sekä Maria ja Prints kevyttä kävelyä. Ponit menivät nätisti, ratsastajat tosin jäätyivät pystyyn heppojen selkään, sormet ja varpaat taisivat unohtua pellolle! ;o)