IRC-Galleria

nilliskukko

nilliskukko

Nina on onnellinen äiti

VieraissaSunnuntai 25.02.2007 22:36

Menin tänään Dolilla Kaiun sijaa, kun Kaiulla tippui eilen kenkä. Aika kevyt maastolenkki Veean ja vaiffin kanssa. Ravailtiin ja vähän laukkailtiin, metsässäkin käväistiin! Lenkin jäkeen hain oman ponin ja menin hetken pellolla huppupään kanssa. Ei kauheasti nykinyt, vaikka törkeä auringon paiste ja hanget loistivat. Toivotaan että tämä jenkki-huppu nyt sitten auttaa mun pikkuista..

Livet suger.. . :(Sunnuntai 25.02.2007 00:22


orkar inte ens säga något..
Kentällä noin tunti ilman satulaa.

Oli oikein lämmin ratsastusloimen ja Kaiun välissä :) Ravailtiin melkein koko tunti, vähän laukkaa, siirtymisiä.. Mukavan leppoisaa :)

Kylläpä oli kylymä!Keskiviikko 21.02.2007 22:36

Mentiin pellolla minä ja Kaiu, Terhi ja Fuzz sekä Maria ja Prints kevyttä kävelyä. Ponit menivät nätisti, ratsastajat tosin jäätyivät pystyyn heppojen selkään, sormet ja varpaat taisivat unohtua pellolle! ;o)

Ajelua laskiaisena - kentällä arkenaTiistai 20.02.2007 00:27

SUNNUNTAI

Ajamassa Kaiulla. Anoppi ja Timo tulivat myös tallille, ja saivat laskiaissunnuntain ajelun! Hyvä ettei anopin kanssa tiputtu kyydistä, kun saimme jonkun ihmeen hepulikohtauksen kesken kaiken :D Hauskaa oli, jo poni meni nätisti. Loppukäynnit mentiin Puuturvan kanssa Veea perähevosena.

MAANANTAI

Kentällä pyörimässä. Kaius sheikkasi nyt ensimmäistä kertaa "sheikkin-sheikkausta" alussa :'( muutamia kertoja.. Niin se kevät van etenee.... Sovittiin Tarun kanssa, että "sammutetaan" valot ponilta nyt aurinkoisina päivänä eli piilotetaan poni kokonaan. Katotaan mihin jenkkilästä asti saapuneesta hupusta oikein on! :) Ei saa menettää toivoa!

Katan tuntiSunnuntai 18.02.2007 00:20

Tänään oli meidän toinen tunti Katan kanssa. Hän ratsasti taas ensin Kaiun läpi, ja sanoi, että oli ihan eri hevonen raspauksen jälkeen. Teime kolmikaarisia kiemuroita, ravi-käynti-sirymisiä ja laukan nostoja suoralla. Harjoittelimme myös taivutuksia. Kaius kulki mukavan rennosti koko tunnin :)

Jee, hyvä Kata - hyvä me ;)

PeltoiluaLauantai 17.02.2007 00:51

Itsekseni pellolla noin tunnin verran pimeässä, mutta ihanassa hangessa! Kaiulla olisi ollut vauhtia taas vaikka rikkoa kilsaenkkoja, mutta en nyt ihan keskiviikkoista "rääkkiä" viitsinyt vedellä, koska huomenna on valkku (jeee!!) ja koska itse kärsin jostain kummallisesta migreenikohtauksesta tänä aamuna. Vieläkin hieman silmissä sumentelee ja korvissa surisee, mutta kai se tästä..

Kaius ja Santtu vaihtoivat tänään päittäin karsinoita - nyt Kaiu pääsi iiison hepan boksiin, ja saa piehtaroida siellä itsensä uuvuksiin :D

Kävelyä maastossaTorstai 15.02.2007 01:20NOT!!!


Pelkkää laukkaa!!!!

Turpiksen ja Veean kanssa päästeltiin ihan hulluna. Ihan himo pitkiä pätkiä, varmaan joku kolmesataatuhatta kilometrii, ja ponit juoksi kilsaa alle minuutin ;o) Joku 48 sekkaa varmaan, eli 1 jaettuna 48 ja se kerrottuna 3600:lla..... tekee: 75 km/h - ohhoh!! AIka lujaa mentiin (vai mitä Puuturpa ;o) ?? )

JäykkisKeskiviikko 14.02.2007 01:24

Menin kentällä hetkisen, mutta poni oli todella jäykkä kaikkiin suuntiin ja painoi kädelle. Saattoi olla aika rankka eilinen kuitenkin, kun yhtäkkiä joku n. >20 kg painavampi kirjaimellisesti pomppi selässä melkein tunnin. ;o) Lauantain valkussa Kaiu oli nimittäin tosi rento ja kulki kauniissa, pyöreässä muodossa.

Noh, huomenna maastoilemaan lihasjännitykset pois ;)

Timppa-toppryttare, osa 2Maanantai 12.02.2007 22:48

Timppa tuli taasen kokoilemaan taitojaan. Kiersivät aluksi hienosti kenttää käynnissä, ja tekivät käynti-stop-siirtymisiä. Keventäminenkin alkoi jo pikku hiljaa löytyä, ja Timppa myönsi, että kyllähän ratsastamisessa tulee hiki! :D