IRC-Galleria

nilliskukko

nilliskukko

Nina on onnellinen äiti

Ajelua laskiaisena - kentällä arkenaTiistai 20.02.2007 00:27

SUNNUNTAI

Ajamassa Kaiulla. Anoppi ja Timo tulivat myös tallille, ja saivat laskiaissunnuntain ajelun! Hyvä ettei anopin kanssa tiputtu kyydistä, kun saimme jonkun ihmeen hepulikohtauksen kesken kaiken :D Hauskaa oli, jo poni meni nätisti. Loppukäynnit mentiin Puuturvan kanssa Veea perähevosena.

MAANANTAI

Kentällä pyörimässä. Kaius sheikkasi nyt ensimmäistä kertaa "sheikkin-sheikkausta" alussa :'( muutamia kertoja.. Niin se kevät van etenee.... Sovittiin Tarun kanssa, että "sammutetaan" valot ponilta nyt aurinkoisina päivänä eli piilotetaan poni kokonaan. Katotaan mihin jenkkilästä asti saapuneesta hupusta oikein on! :) Ei saa menettää toivoa!

Katan tuntiSunnuntai 18.02.2007 00:20

Tänään oli meidän toinen tunti Katan kanssa. Hän ratsasti taas ensin Kaiun läpi, ja sanoi, että oli ihan eri hevonen raspauksen jälkeen. Teime kolmikaarisia kiemuroita, ravi-käynti-sirymisiä ja laukan nostoja suoralla. Harjoittelimme myös taivutuksia. Kaius kulki mukavan rennosti koko tunnin :)

Jee, hyvä Kata - hyvä me ;)

PeltoiluaLauantai 17.02.2007 00:51

Itsekseni pellolla noin tunnin verran pimeässä, mutta ihanassa hangessa! Kaiulla olisi ollut vauhtia taas vaikka rikkoa kilsaenkkoja, mutta en nyt ihan keskiviikkoista "rääkkiä" viitsinyt vedellä, koska huomenna on valkku (jeee!!) ja koska itse kärsin jostain kummallisesta migreenikohtauksesta tänä aamuna. Vieläkin hieman silmissä sumentelee ja korvissa surisee, mutta kai se tästä..

Kaius ja Santtu vaihtoivat tänään päittäin karsinoita - nyt Kaiu pääsi iiison hepan boksiin, ja saa piehtaroida siellä itsensä uuvuksiin :D

Kävelyä maastossaTorstai 15.02.2007 01:20NOT!!!


Pelkkää laukkaa!!!!

Turpiksen ja Veean kanssa päästeltiin ihan hulluna. Ihan himo pitkiä pätkiä, varmaan joku kolmesataatuhatta kilometrii, ja ponit juoksi kilsaa alle minuutin ;o) Joku 48 sekkaa varmaan, eli 1 jaettuna 48 ja se kerrottuna 3600:lla..... tekee: 75 km/h - ohhoh!! AIka lujaa mentiin (vai mitä Puuturpa ;o) ?? )

JäykkisKeskiviikko 14.02.2007 01:24

Menin kentällä hetkisen, mutta poni oli todella jäykkä kaikkiin suuntiin ja painoi kädelle. Saattoi olla aika rankka eilinen kuitenkin, kun yhtäkkiä joku n. >20 kg painavampi kirjaimellisesti pomppi selässä melkein tunnin. ;o) Lauantain valkussa Kaiu oli nimittäin tosi rento ja kulki kauniissa, pyöreässä muodossa.

Noh, huomenna maastoilemaan lihasjännitykset pois ;)

Timppa-toppryttare, osa 2Maanantai 12.02.2007 22:48

Timppa tuli taasen kokoilemaan taitojaan. Kiersivät aluksi hienosti kenttää käynnissä, ja tekivät käynti-stop-siirtymisiä. Keventäminenkin alkoi jo pikku hiljaa löytyä, ja Timppa myönsi, että kyllähän ratsastamisessa tulee hiki! :D

hui hai.. :)Lauantai 10.02.2007 01:05

Kahden VP:n jälkeen menin kentälle pyörimään ponin kanssa odottaen jotain "wanna-be-rodeoratsu"-liikkeitä! Yllätyksekseni Kaius oli kuitenkin oikein työhaluinen ja malttoi säilyttämään kivan tempon kaikissa askellajeissaan. Välillä joutui vähän katsomaan ja luimistelemaan nuorelle Fuzzille, jolla tuntui olevan hauskaa juoksutusnarun päässä ;) Veea oli myös kentällä, mutta sen neitisen Kaius ohittaa niin nätisti! (mutta odotahan vain jos laittaa "Kaverukset" samaan tarhaan ilman äidin valvovaa silmää.....!)


N. tunti väännettiin, ja hienon työn suorituksesta sai poni monta porkkanaa! :D

Aamulla taas ;)

Kaiulla vapisKeskiviikko 07.02.2007 21:40

Tänään Kaiu sai vapiksen, koska molekyylien liike alkaa olla pysähtymäisillään...

* * *

Ai miten niin ilmastonmuutos??Tiistai 06.02.2007 23:59

Lämpömittari lähenteli absoluuttista nollapistettä, joten poni pääsi kevyellä puolituntisella! Ei ollut eilinen hikimaasto vienyt virtoja, tänään olisi ollut myös intoa vaikka mihin! Säästäen meidän kummankin keuhkoja emme tehneet kuitenkaan muuta kuin asetusharjoituksia käynnissä ja vähän ravissa.

Huomenna saatan antaa ponille VP:n jos ei pakkanen yhtään hellitä..... * * ;o) * * *

virtahepoisetMaanantai 05.02.2007 20:54

Kolmen hepan voimalla (Veea&Puuturpis, Honey&Suffe) lähdettiin käynnistämään viikko kunnon mastoilulla. Veea tuli vain ottamaan palauttavan pikku maastoilun eiliselle, mutta Honeyn ja Suffen kanssa päästeltiin aivan kunnolla n. kahden tunnin ajan. Käytiin Parmaharjun mäkihyppytorneilla asti ja poneissa oli virtaa kuin pienessä kylässä! Melkein ainoaksi käyntiosuudeksi jäi mäelle tarpominen ylös ja alas. Hepot olivat niin innoissaan, että kuskit vetivät välillä aivan hysteerisiksi xD

Hauskaa oli, ja uusintaa jäädään Kaiun kanssa odottelemaan.. :)