IRC-Galleria

perhosnei

perhosnei

Jenna-Marika (tommisin.com/kps)

Uusimmat blogimerkinnät

juhlistus.Sunnuntai 04.06.2006 23:37

niin tosiaan. oli noi yo-juhlat (ja yöjuhlat sen jälkeen) ei ollut kunnon skoolausta eikä puheita vaan rento tunnelma ja kaikki vieraat oikein toivottuja.

lavalle ja alas käveleminen jännitti niin paljon että seikkailin talossa aikas paljon yli kahteen yöllä. sitä ennen tuijottelin zombienomaisena sängystä huojuvia puita ja ikkunassa _pärisevää_ yöperhosta. jossain vaiheessa aloin etsiä pelastusvälineitä ja löysinkin. vein härkäisen perhoisen ulos yöhön.

AAMULLA heräsin viiden aikoihin ja katsoin kelloa toiveikkaana että olisi jo aika alkaa valmistautua juhlaan. ei ollut.. sitten sainkin paremmin unta enkä olisi halunnut nousta kun aika oli. parasta ja helpottavinta oli antaa itsensä kävellä mustilla balleriinatossuilla lavalle mustien korkokenkien sijaan.

joku taas tuntee mut hyvin sillä jälleen ihmiset antoivat mulle MUN lahjoja. :) kasviskeittokirja, satiinilakanat, tärkeä dvd ja todella tärkeä cd, gregoriaanista laulua, RUUSUJA todella paljon, mun lempparilaseja..aino aaltoa.. muita keittiöjuttuja, rahaa, kirja ja ISO päiväkirja. sellasen tarvitsenkin. äidiltä ja isiltä matka Lappiin :) sain myös muita lahjoja enkä jätä niitä mainitsematta sen takia etten pitäisi niistä. pidän, kiitos.

kiitti kun ootte kivoja ja kivaa kun viihdyitte. :)


---

Yöjuhla

Yöjuhlasta sen verran että mentiin ajoissa Seurahuoneelle eikä jouduttu maksamaan kuutta eeroa sisään. aika pian alkoikin kertyä possea oven taa pitkäksi jonoksi ja ne joutu maksamaan! valkolakkeja oli tosi paljon. ainakin musta tuntui että suurin osa bilekansasta. oli siistiä törmätä lapsuudenaikaseen tuttuun ja vieläpä pari kertaa. :) viimeksi nähnyt mua kuulemma kaasupullon kokosena (ainakin melkeen :D). muitakin tärkeitä ihmisiä oli samassa paikassa hileilemässä. parasta oli myös seurue jolla olin liikenteessä. ystävä pyöri tuolilla juoden samalla breezeriä pullosta. halvat kännit taisi tulla? kiva tytsyt ja kiva poika kun olitte (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.