IRC-Galleria

lauantai-päiväLauantai 23.09.2006 21:46

Nyt on vatta täys. Ihan itte tein lihapataa ja muusia. Nam. Tuli vihdoin melkeen yhtä hyvää kun mitä äiti tekee. :) Illalla ehkä oon reipas ja soitan sil et se saa opettaa tekee samanlaista vispipuurookin. Ettei tuu semmosta kun mitä ne Jeesukset jakos siellä Faces-festareilla!

Hassua miten sitä voi ihminen muuttua. Musta on tullu aikuinen. Siis semmonen joka ei lööbi ja lusmuu ihan kaikkee mahdollista vapaa-aikaa vaan tekee kaikkee semmosta.. hmm.. mitä aikuiset nyt tekee. Niinku vaiks siivoo kylppärin ja tiskaa vaiks onkin pien kapula.

On mul kyl hienokin kapula. Menin DNA-kauppaan ja kinusin. Sit tuli mies, maksoi puhelimen ja hävisi. Vaikutti tosi äkäseltä. Ei kertonu miks. Joko sil on tullu jostain huonoi uutisii tai sit se ei vaan tajunnu heti mitä sanosin sil kun se meses ja rupes aattelee sitä vast jälkeenpäin. Ja sit se mököö mul kun puhun asioista vaiks ei tarttis. Niin mä luulen et se on. Mut kun. En oo tehny mitään väärää. Kyl mä saan sanoa. Ei oo tapahtunu mitään pahaa sen seurauksena eikä mikään oo muuttunu. Turha mököö. Miusta.

Hirveesti säätämistä nuis uusis puh elimissa. Sata miljoonaa juttuu tarttee laittaa eikä se silti oo vielä mun puhelin. Ei se näytä mun puhelimelta.

IIIks! Nyt alkos AvaraLuonto! Meen kattoo muuaisia. Hii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.