IRC-Galleria

punaviinitilkka ja pmmpTiistai 20.04.2010 01:51

ankeutta tämä yksin eläminen! tarttis kissan tänne. sitä vois kiduttaa. vetää hännästä ja purra. ja rapsuttaa leuan alta. tai semmosen miehen jonka vois ottaa miestensäilytyskomerosta tarvittaessa.

toisaalta kätsää tämä tämmöinen. Tuntuu ettei mitäkään kerkeä tätä omaa elämää, ni sit jos vielä olis joku kerjäämässä huomiota ni vois mennä hermot. Nyt voi rauhassa säntäilä ees ja taas. Kuunnella Jeanne Cherhalin Robertoa.

hah, Saaris kävi hakee pyörän pumpun. Olipa kylmä ulkona! Mahdankohan pyöriä huomennakaan töihin? Tassut kyllä lämpenee kun pyörii. Ja siitä tulis huippuiloiseksi. Tulisi urheilupäivä kun illalla on jalkapalloakin. Tänää tuli valtava hökötti URHEILUkaupassa. Olisin halunnu ostaa KAIKEN! Sulkista, tennistä, pyöräilyä, juoksua, telttoja, rulliksia.. mitä vaan millä pääsee eteenpäin kohti kesää! Tiinuli lupas lähteä oppaaksi. Ja Sannin kanssa treffit keskuspuistoon. Sit kun ei o märkää ja kumit kunnossa. Eilisen rääkin jälkeen tuntus että vielä pitäis vähän jotakin tehdä ennen kun vois lähtee syksyksi Berliiniin rullaamaan kokonaisen maran.

Tänään oli yks pimee paikka jossa tuli paha olo, kiva työpuhelu spärrän kanssa ja viekashallituskokous.

Tänään olisi pitänyt tehdä jotain muutakin. Mut olipahan uutinen!

Ja juu, retriitti oli hyvä. Oli kiva naureskella hyvässä seurassa ja kuunnella lastenlauluja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.