IRC-Galleria

paniikkipakokauhusahdistusdingdingdoingdoingkääkeituumitääeituumitääeituumitäänapuaapuaapua*ttu*ttu*ttu.

peejantaiPerjantai 26.11.2010 18:48

mä meen vuoristorataa. onkohan lintsi jo auki?

olin ihan varma et on torstai. mut hahaa!

liikaa töitä. liikaa tekemättömiä töitä. onneksi viikonloppu alkaa. huoh. ja ens viikolla on vapaaehtoistoiminnan viikko :)

gallupTorstai 25.11.2010 14:33

Ihastumisgallup jatkuu. It -tuki sanoi että ihastuminen on sitä ettei saa nukuttua. Mutta korjas sitten että se onkin rakastumista. Ihastuminen on sama kun sois joku paska biisi mielessä eikä se lähde pois.

Ja vittu että osaa ihmiset olla ärsyttäviä. Mut niinhän on aina ollu. Ei mitään uutta auringon alla.

Pitäis päivittää vaan opintoihin liittyviä ajatuksia. Ei pitäis olla mitään muuta päässä nyt. Ollenkaan. Mutta onpas. Vaikka mitä! Niinku että tahdon iglun. Rakentaa.

uimakoulupäiväTorstai 25.11.2010 00:33

miäletön pyry. riasa tykkää. aina kiitos tämmöin talvi. jos on pakko olla talvi ni lunta sit. ja pulkkamäki. ja minttukaakaoo.

tänää oli kyl uima- eikä pulkkamäkipäivä. Meil oli keskutelu Karpan kanssa autossa:

R "mistä tietää et on ihastunu?"
K "emmä tiiä" pitkä hiljasuus "mut mä kyl oon ihastunu pihlajanmarjoihin"

Ahaa. Kiitos tiedosta. ei kovin valaiseva päätöslauselma. mut oli huippua ajaa autoa! voi kun vois ajaa pidemmälle. vaiks lappiin.

Jouluks mennään taloon jossa on piano. pääseeköhän sieltä kätevästi baariin? huomenna olis Johkun esitys. en oo ikuna nähny sitä esiintymässä ja olis tosi kiva mennä. mut on tokavika ilta aikaa lukee tenttiin. paitsi et ei ees oo kun on ruotsia. vika ruotsintunti. ikinä.

tuleekohan musta valmis? en oikeen usko siihen. mut en viitti ajatella. teen vaan ja katon riittääks se. kai ne joustaa jos ei riitä.

mielenterveysmessut ei ollu kivat. tylsää. mut eduskuntaan järkkää semmaa. jotain kivaa töissäkin siis. mut vaan sit jos saadaan järkätä niinku me halutaan. kun se on paljon parempi tehä sillee. ettäs tiiätte.
on vaikea tehdä. kun tekee kaikkea muuta. niskasta kii nyt! jalasta kii nyt! silmätkii nyt! ja sit kirjottaa muistioita ja postia Inkooseen. Vihdoin. Ja soitti eräs Jyväskylästä ja sanoi monta rauhottavaa sanaa. Kyllähän tää tästä. 10.12.2010 pitää olla kaiken sisällä. Eli sillon aukiaa skumppabullo. Poxxxx!

edit. sanajärjestys opeteltu, puhe kirjotettu. vielä kaks kirjotelmaa ja iltasaduks sosiaalipsykaa. on niin siistii löytää itestä se voima mitä tarvii vaikeiden asioiden tekemiseen. päheetä. missä nää voimat on ollu aikasemmin? vai oonks siirtäny voimat haboista sisäiseen käyttöön? luultavasti.

mariska on hassu. tykkään ja en. yhtään ja paljon. monet vanhat on kyl parempia kun susien kanssa. mut ne on jotenki... menneitä? pienen riasan biisejä? emmie tiiä. ainakin ne häiritsee keskittymistä.

onpa hassua nukkua ens yönä. tekee luultavasti ihan hyvää. ja on tosi järkevää. nukkuminen on järkevää. ja on tosi järkevää nukkua. näin. niin lukee sielläkin mitä ei kaikille näytetä! fiuuuuu.

hoplop. takas. ärmur. ännnn yy tee (enmee, enmee,enmee) nyt! meen!

Ainii! wikipedia haluaa rahaa.

punaviinitilkka ja pmmpTiistai 20.04.2010 01:51

ankeutta tämä yksin eläminen! tarttis kissan tänne. sitä vois kiduttaa. vetää hännästä ja purra. ja rapsuttaa leuan alta. tai semmosen miehen jonka vois ottaa miestensäilytyskomerosta tarvittaessa.

toisaalta kätsää tämä tämmöinen. Tuntuu ettei mitäkään kerkeä tätä omaa elämää, ni sit jos vielä olis joku kerjäämässä huomiota ni vois mennä hermot. Nyt voi rauhassa säntäilä ees ja taas. Kuunnella Jeanne Cherhalin Robertoa.

hah, Saaris kävi hakee pyörän pumpun. Olipa kylmä ulkona! Mahdankohan pyöriä huomennakaan töihin? Tassut kyllä lämpenee kun pyörii. Ja siitä tulis huippuiloiseksi. Tulisi urheilupäivä kun illalla on jalkapalloakin. Tänää tuli valtava hökötti URHEILUkaupassa. Olisin halunnu ostaa KAIKEN! Sulkista, tennistä, pyöräilyä, juoksua, telttoja, rulliksia.. mitä vaan millä pääsee eteenpäin kohti kesää! Tiinuli lupas lähteä oppaaksi. Ja Sannin kanssa treffit keskuspuistoon. Sit kun ei o märkää ja kumit kunnossa. Eilisen rääkin jälkeen tuntus että vielä pitäis vähän jotakin tehdä ennen kun vois lähtee syksyksi Berliiniin rullaamaan kokonaisen maran.

Tänään oli yks pimee paikka jossa tuli paha olo, kiva työpuhelu spärrän kanssa ja viekashallituskokous.

Tänään olisi pitänyt tehdä jotain muutakin. Mut olipahan uutinen!

Ja juu, retriitti oli hyvä. Oli kiva naureskella hyvässä seurassa ja kuunnella lastenlauluja.
Oikeesti asiaa ei oo. Semmosta viisasta ajatuksenjuoksua saa tänäiltana metsästää jostain muualta kun mun päästä. Tää pää on täytetty pumpulilla ja mädällä. Viiden lääkärikerran sijasta kävinkin tän viikon sisällä 6 (K-U-U-S-I) kertaa lekuritädeillä ja sedillä. Järjetöntä! Se on oikeesti ihan sikana. Nään lääkäreitä enempi kun ketään kavereita, sukulaisia tai etenkään kämppistä. Eikä ne ees saa minuu kuntoon :)

No, mut hyviäkin puolia siinä. Ensinäkin tän päivän lääkäri oli söpö tyttö. Ja mun pelkokerroin meni vähän pienemmäks. Toiseks pääsin manskun apteekkiin pitkästä aikaa ja sit tuli kaikkia vanhoja ajatuksia mieleen uudenvuoden jälkeisistä ajoista. Ja apoteekissa oli tyttö jolla oli MUN kengät! Laaleenpunaset camperit. Yök merkit sinänsä, mut ne on nii söpöt. Oranssitkin vois olla päheet. Täytyy kattoo jos maailmalta löytyis.

Matkaan maailmalle. Tukutukutööttööt. Ja sitten on kesä ja lämmin. Maailma on mun. Pienen hetken. Reilaten Spaniaan. Huono omatunto ja hyvä fiilis samassa paketissa aiheuttaa pientä hyörinää pumpulin seassa, mut niin se nyt on tehtävä. Vaikka sitten olisin sitoutumiskyvytön kökkiäinen niin mun tarvii mennä. Tahdon nähdä mitä kaikkea on nurkan takana.

Ja sitten olenkin juhannuksen täällä ja tulee Kääk! Voi kun olisi mökki ja ranta ja ystäviä ja hyvää ruokaa.

Ennen kun tulee maailma ja Jussi, on vielä NÄÄÄÄÄIN paljon töitä tehtävänä. Ne ei nyt kyllä lopu kun just siihen 28. päivään. Eiku 29. koska lauantaikin on töitä. Mut kun pyörii töihin ja saa ens viikolla visan ja spotifyn puhelimeen niin kyl sen sit jaksaa. Kaikenlisäks pyöräily on melkeen yhtä huisia kun ryhmärullailu ja se taas on melkeen parempaa kuin... :)

kevät!Maanantai 12.04.2010 22:25

ulkona on kevät. pojat pumppas mun pyörän kun pyysin. joskus on kiva olla tyttö. mut sit ärsytti kun ne ei opettanu vaan teki puolesta. selän takana kuuluu olla omat käet jos toinen ei jotakin osaa ja neuvoa vaan. kiinni saa ottaa sit jos meinaa kaatua mut ei muutes. nih!

mä pyöräsin äitille ja eksysin muutaman kerran teille joitka päättys. kummaa. en sentäs sillee etten tienny mihnä mennä vaan oli tietyöesteitä. ja sit vähän fiilistelin. metsässä tuli vastaan ihq teinityttöjengi vimpan päälle laitettuna. kultakorvikset ja korkkarit ja kaikki. awww. minäpä oon jo aikuinen ja mulla on verkkarit ja huppari. mut sit teinityttöjengisepiseilanen soitti ja sanos pyörivänsä mun kanssa kotiinpäin sit kun on käyny hakees äitiltä pyörän. khiii.

mut heipa, nautin kissasta ja telkkarista. lirpakantuoksussa ylhäisessä yksinäisyydessä. <3 (koska äiti lähti ulos heti kun tulin sisään ja pingviini pelastaa maailmaa)

perjantaiMaanantai 12.04.2010 02:57

20 päivää on osmiksen synttärit. selkärankatieto. mielellään sen sieltä pois ottaisin, mutta olkoon. tällä selällä siellä pysyy vanhakin tieto tallessa. kunhan ei liikoja nostele.

pah, mummiparka oli laittanu viestin turhaan että on myöhässä ja sit ei ollu ja sit oli ulkona ja si oli kylmä ja tuuli. jos olis kiikarit, oisin voinu stalkata mummin pysäkiltä ja mennä aiemmin eikä viettää auringon kanssa privaattisessiota. samalla kun shopitan syndit ja nappikset hommaan kans kiikarit. niillä voi olla muutakin käyttöä.

kesän eka jäde syöty!

en tykkää mustasukkasuuksista. voi kun ihmiset vois puhua asiat nii et vois luottaa ja sit olla rauhassa. ettei tarttis mustasukkastella. nyt täällä on monta kallea odottamassa hakijaansa. ja kalakeitot on menny parempiin suihin. kivoja ihmisiä ja sit vaa vaikeeta. krääh. tykkään mun tilanteesta kun ei tarvi angstata mistää :)

äiti soitti tänää ja kysys haluunks muumilakanoita ^__^ minen tahtonu.

rakas hitaammin!Sunnuntai 11.04.2010 14:02

rakas valkoinen viaton rutisee kovin. Tekee parhaansa että himmailisin. Kirjottimen avaaminen vei aamiaisen verran aikaa. ehkäpä vanhuus ja viisaus asuu koneessa. tämä omena tietää ettei tässä maailmassa oo minnekään kiire. otanpa vaarin (kun mummi tuleekin puol tuntia myöhemmin) ja nautin. auringosta. en vaarista.