IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

aaaaaaaaTiistai 28.12.2010 01:02

rgh!

öhTorstai 16.12.2010 01:23

pelaan htc:llä alkemiapeliä ja sain aikaan kummituksen. oliskohan aika mennä nukkumaan?

edit. 1. työt jatkuu kaks vuotta eteenpäin. oujee.

ämmänämmänämKeskiviikko 08.12.2010 23:25

tyhmä ruotsintentti ja tyhmä micaela ei vastaa viestiin ja tyhmä raisa ei oo lähettäny avainta (sen kyl ehtii vielä). Ihan levoton olo. Äiti ei suostunu lähtee rakentaa mun kans lumihevosta. Eikä lumilinnaa. Enempi pitäis ehkä olla ulkona ja saada hapea. Ei olis tämmönen ärrimurri. Ehkä nukuttaakin?

tisdaagiaKeskiviikko 08.12.2010 00:45

ei ollu stressaavimmat sillon viimeks kun kirjotin. ne oli nyt viikonloppuna. kvalitatiivinen ja kvantitatiivinen veti aika vakaviks. mut tänään ne on palautettu. huoh.

ei kyl tunnu enää oikeen miltään. tehty mikä tehty. tai siis ei vielä. mut ehkä kohta. perjantaina saa tietää. ehkä vaa väsyttää ku ei jaksa innostuu. ja siks toiseks jo on aikakin. kerpele.

hassua ajatella et palais jotenki takain omaan elämään tän koulutusputken jälkeen. tyhjyys. kääk. ehkä. tai sit vaan onni ja autuus.
paniikkipakokauhusahdistusdingdingdoingdoingkääkeituumitääeituumitääeituumitäänapuaapuaapua*ttu*ttu*ttu.

peejantaiPerjantai 26.11.2010 18:48

mä meen vuoristorataa. onkohan lintsi jo auki?

olin ihan varma et on torstai. mut hahaa!

liikaa töitä. liikaa tekemättömiä töitä. onneksi viikonloppu alkaa. huoh. ja ens viikolla on vapaaehtoistoiminnan viikko :)

gallupTorstai 25.11.2010 14:33

Ihastumisgallup jatkuu. It -tuki sanoi että ihastuminen on sitä ettei saa nukuttua. Mutta korjas sitten että se onkin rakastumista. Ihastuminen on sama kun sois joku paska biisi mielessä eikä se lähde pois.

Ja vittu että osaa ihmiset olla ärsyttäviä. Mut niinhän on aina ollu. Ei mitään uutta auringon alla.

Pitäis päivittää vaan opintoihin liittyviä ajatuksia. Ei pitäis olla mitään muuta päässä nyt. Ollenkaan. Mutta onpas. Vaikka mitä! Niinku että tahdon iglun. Rakentaa.

uimakoulupäiväTorstai 25.11.2010 00:33

miäletön pyry. riasa tykkää. aina kiitos tämmöin talvi. jos on pakko olla talvi ni lunta sit. ja pulkkamäki. ja minttukaakaoo.

tänää oli kyl uima- eikä pulkkamäkipäivä. Meil oli keskutelu Karpan kanssa autossa:

R "mistä tietää et on ihastunu?"
K "emmä tiiä" pitkä hiljasuus "mut mä kyl oon ihastunu pihlajanmarjoihin"

Ahaa. Kiitos tiedosta. ei kovin valaiseva päätöslauselma. mut oli huippua ajaa autoa! voi kun vois ajaa pidemmälle. vaiks lappiin.

Jouluks mennään taloon jossa on piano. pääseeköhän sieltä kätevästi baariin? huomenna olis Johkun esitys. en oo ikuna nähny sitä esiintymässä ja olis tosi kiva mennä. mut on tokavika ilta aikaa lukee tenttiin. paitsi et ei ees oo kun on ruotsia. vika ruotsintunti. ikinä.

tuleekohan musta valmis? en oikeen usko siihen. mut en viitti ajatella. teen vaan ja katon riittääks se. kai ne joustaa jos ei riitä.

mielenterveysmessut ei ollu kivat. tylsää. mut eduskuntaan järkkää semmaa. jotain kivaa töissäkin siis. mut vaan sit jos saadaan järkätä niinku me halutaan. kun se on paljon parempi tehä sillee. ettäs tiiätte.
on vaikea tehdä. kun tekee kaikkea muuta. niskasta kii nyt! jalasta kii nyt! silmätkii nyt! ja sit kirjottaa muistioita ja postia Inkooseen. Vihdoin. Ja soitti eräs Jyväskylästä ja sanoi monta rauhottavaa sanaa. Kyllähän tää tästä. 10.12.2010 pitää olla kaiken sisällä. Eli sillon aukiaa skumppabullo. Poxxxx!

edit. sanajärjestys opeteltu, puhe kirjotettu. vielä kaks kirjotelmaa ja iltasaduks sosiaalipsykaa. on niin siistii löytää itestä se voima mitä tarvii vaikeiden asioiden tekemiseen. päheetä. missä nää voimat on ollu aikasemmin? vai oonks siirtäny voimat haboista sisäiseen käyttöön? luultavasti.

mariska on hassu. tykkään ja en. yhtään ja paljon. monet vanhat on kyl parempia kun susien kanssa. mut ne on jotenki... menneitä? pienen riasan biisejä? emmie tiiä. ainakin ne häiritsee keskittymistä.

onpa hassua nukkua ens yönä. tekee luultavasti ihan hyvää. ja on tosi järkevää. nukkuminen on järkevää. ja on tosi järkevää nukkua. näin. niin lukee sielläkin mitä ei kaikille näytetä! fiuuuuu.

hoplop. takas. ärmur. ännnn yy tee (enmee, enmee,enmee) nyt! meen!

Ainii! wikipedia haluaa rahaa.

punaviinitilkka ja pmmpTiistai 20.04.2010 01:51

ankeutta tämä yksin eläminen! tarttis kissan tänne. sitä vois kiduttaa. vetää hännästä ja purra. ja rapsuttaa leuan alta. tai semmosen miehen jonka vois ottaa miestensäilytyskomerosta tarvittaessa.

toisaalta kätsää tämä tämmöinen. Tuntuu ettei mitäkään kerkeä tätä omaa elämää, ni sit jos vielä olis joku kerjäämässä huomiota ni vois mennä hermot. Nyt voi rauhassa säntäilä ees ja taas. Kuunnella Jeanne Cherhalin Robertoa.

hah, Saaris kävi hakee pyörän pumpun. Olipa kylmä ulkona! Mahdankohan pyöriä huomennakaan töihin? Tassut kyllä lämpenee kun pyörii. Ja siitä tulis huippuiloiseksi. Tulisi urheilupäivä kun illalla on jalkapalloakin. Tänää tuli valtava hökötti URHEILUkaupassa. Olisin halunnu ostaa KAIKEN! Sulkista, tennistä, pyöräilyä, juoksua, telttoja, rulliksia.. mitä vaan millä pääsee eteenpäin kohti kesää! Tiinuli lupas lähteä oppaaksi. Ja Sannin kanssa treffit keskuspuistoon. Sit kun ei o märkää ja kumit kunnossa. Eilisen rääkin jälkeen tuntus että vielä pitäis vähän jotakin tehdä ennen kun vois lähtee syksyksi Berliiniin rullaamaan kokonaisen maran.

Tänään oli yks pimee paikka jossa tuli paha olo, kiva työpuhelu spärrän kanssa ja viekashallituskokous.

Tänään olisi pitänyt tehdä jotain muutakin. Mut olipahan uutinen!

Ja juu, retriitti oli hyvä. Oli kiva naureskella hyvässä seurassa ja kuunnella lastenlauluja.
« Uudemmat -