IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.09.2007 21:57

yök. mä oon joutunu facebookin valtaan. ei kiva. se on enkuks. kaameeta.

mielenkiintoistaTiistai 11.09.2007 01:14

Mä näin viime yönä unta et mä joutusin naimisiin, mut en päässy viettämään omia häitäni. Jouduin oottaa ulkona kun muut juhli.


tee testi:
http://gud.us/lovetest.php?page=584254

lauantaiLauantai 08.09.2007 12:38

repsu oli tullu mun viereen yöllä. aamulla se kerto e t oli nähny unta et kissa oli nukkunu meijän vieressä. ei se unta ollu. mut ahdasta oli kun mun sänky on kaventunu 120 senttisestä 80 senttiin!

nousin laittaa aamiaista kun nauratti. bruno katto mua vakavana ja sano et on aika hullua maata sängyssä jos on jo ihan hereillä.

nyt on päivä aikaa ja mä en tiä yhtään mitä tapahtuu. olis ihkuu nähä ihmisiä. mut ku täällä on näitä naperoita ja kohta karppakin tulee. jos soittais johkulle jos veis niille lahjuksia jonkun naperon kanssa?

viideltä lähtee laiva.

perjantai-iltaLauantai 08.09.2007 02:25

voihanTorstai 06.09.2007 13:53

tää meidän media on kyl ankeeta! me keskustellaan saippuaoopperoista. kvaaks.

Inksuli oli tuukusessa <3<3<3Torstai 06.09.2007 02:52

Miun London kaveri oli täällä yllättäen käymässä. Me tehtiin vaiks mitä! aamulla heti käytiin lääkärissä ja sit poliiseitten huutokaupassa. Lankabaarissa oli hia no ja lankoja ja hianoo mut muuten aika ankeet.a pyöräkaupassa oli hianoja uusia pyöreitä melkeen samaan hintaan kun huutokaupassa.

emmä muista mitä me sit tehtiin mut kauheen nopeesti meni aika. kankaanpainannassa tuli hiano kiraffi ja vihdoin mä pääsen salille. tai siis sinne venyttelee ja kuuntelee PMMP:tä . minen urheile. se on vaarallista ja inhottavaa.

tyhmä nuha. olis sit kunnolla sairas niinku toissaviikolla eikä tällee vähän sinne päin. et kaikkeen on pakko osallistua vaiks tekis mieli työntää vaan pää ämpäriin ja valuttaa kaikki räkä sinne ja sit kaataa se jonkun päähän. :)

tänää me oltiin kattomassa karibia risteilijää. huimaa.

tulipas sekava selostus. niinku mein koulutusvastaava sanois. ei tää tyttö osaa keskittyä yhteen juttuun kun haluu kaikkee tehä. tulee burnout ennenku ehtii sataan elää. on se niin kurjaa :D

Maakuntamatkailua IIMaanantai 03.09.2007 01:01

Nyt on nähty Ojakkala, Traktorimuseon piha, Salo ja Piikkiö ja sit linnan raunioita. Jee. Kaarinassa on juotu kaffet ja nyt taas Turuus. Miääletöntä. Kesä on ohi. Sataa kylmä yök yök yök.


Vitsi me oltiin semmosella mökillä mikä olis ihan huippis. Punanen talo järven rannalla, sauna erikseen ja pihalla nurtsia. Semmonen sit kun oon viiskyt :D

Heihei. Mulla on muutakin puuhaa kun kirjottaa tänne. :)
Pesin eilen ensimmäisen kerran viikkoon hiukset.. :) Ne oli.. aika likaset. Pesin ne kolme kertaa peräkkäin ja sen jälkeen ne oli niin solmussa et huh huh. Kammattiin ne ja laitettiin miun pää täyteen pikkulettejä.


Alkos koulu sit. toinen päivä. täällä sitä istutaan mediatunnilla puhumassa valokuvaamisesta. kai se riittää kokemukseks et systeri on kuvaaja? No, jos maikan nimi on Dick..

Miun pää alkaa helpottaa. lääkäri sanos et vielä pitää käydä mut et kyl mä hengissä selviin. :) Ihan kiva kuulla.

kipukertomusTorstai 23.08.2007 23:50

mä olin melkeen kuollu. enkä tiä oonks vielkää ihan täysin hengissä. nää miun korvat päätti sit et nyt loppuu tää säätäminen. ne tulehtus niin pahasti et mä oon nyt ravannu tiistaista lääkärissä. heräsin ma-ti yönä siihen et sattus pirusti. onneks oli lääkäri varattuna ihan tuurilla tiistai aamuks. se sanos et juu-u, kipiältä näyttää. se putsas ja otti näytteen ja anto hydrokortisontippoja. tulin kotio ja kuume nousi ja olin umpi kuollu. tiistaina soitin pyytääkseni lisää droppia mut se lääkäri luuli et mä soitin niistä tuloksista. se sanos et oikee on lääke mut et kuume ei kuulu kuvaan. lähetti miut labraan verikokeisiin. kävin sit labran jälkeen kyselee niitä vahvempia droppeja paikan päällä ni se sattus olee paikalla ja vapaana, tutkis uudestaan. sain antibilootteja suun kautta ja panacodreseptin. olin iiihan diuu. yöllä heräsin kahteen kertaan napsii niitä codeja. hullua kun laillisesti saa vetää ittensä ihan pihalle. mut heti kun niitä ei ottanu ni meinas korvat räjähtää. tänää kolmeen mennessä olin ottanu koko päivän codit. napannu lääkkeen ja nukkunu siihen asti et huomasin vaikutuksen alkaneen hiipuu. testailin hetken kestäisinkö ilman lääkettä mut ei. sit en enää uskaltanu ottaa enempää kun ohjeissa luki et neljä vaan päivässä. mentiin ansin kans päivystykseen. siellä se lääkäritäti satutti minuu kauheesti ja mä itkin. ja sitten se laitto mut hoitsulle joka laitto piikin perseeseen. Toi lääke ei laita mun päätä niin sekasin. Höh. Toisaalta kiva kun tuntuu vähän siltä et oon hengissä enkä vaan hengitä. :) Huomenna taas lääkäriin. jeee.

MaakuntamatkailuaMaanantai 20.08.2007 00:12

Ei mulla ihan semmosia reissuja oo kun mäxällä. Kävin sen jäähyväisjuttuja lukemassa sen päiväkirjassa. Eikä edes kuveja yhtään. Mut eilen oltiin Pöytyällä sienestämässä ja tänään Kustavissa kahvistamassa.

Meitsi löys elämänsä ekan kerran itte kantarelleja. Niistä tateista ja semmosista haperoista en ymmärrä vielä mitään. Mulle sanotaan vaan et myrkyllisiä, en tunnista, en ottais, tuon on madot syöneet jne... pööh. Mut oli hauska olla karhujen metsässä ja sitte lopuks maistella niitä herkkuja mitä sieltä metsästä poimittiin. Syksy alkaa kyl lähestyä... kylmiä valoja ja tuulta. Surullista miusta.

Tommonen päivämatkailu on kyllä hauskaa. Pääsee ihan eri maailmaan vaikkei mee kun 70 km päähän. Sai olla tosi rauhassa ja keskittyä vaan siihen miten aurinko porautuu kasvojen läpi pään sisään ja levittää hyvän olon tunnetta. Voih. Tulee niin ikävä lämpöä.