IRC-Galleria

jouluyöMaanantai 25.12.2006 02:29

Ei tää kyl mikään oikee jouluaatto ollu. Olin vähän niinku taksikuskina, lahjapalkalla :) Hain ja kuljetin kotio kaks mummoo ja yhen rasmuksen. Ja aamupäivällä itteni ja isin.

Oli periaatteessa ihan joulu. Kuusi ja pukki ja laatikot ja kinkkuu. Jee jee. Mut jotakin puuttus. Mulla on ollu koko illan ihan samanlainen olo kun tavallisena sunnuntaina kun on ihmisiä syömässä. Paitsi et on isi <3 ja sit sai lahjoja. Kivoja lahjoja! En ollu aatellu et saisin. Ja sit tuli vähän mökö olo kun ei mulla ollu kelleen mitään oikeestaan, mut silti mä sain lahjuksia. En liikaa et olis ihan kauheeta mut silti paljon. Monta kirjaa :D kivoja kirjoja! ja filtin. ja 40!! Beethovenin cd:tä sepustksien kanssa. suklaata, kaulaliinoja ja heijastimen. Kauniita asioita lisäks.

Nyt on hassua. Isi ja isäpuoli ja äiti ja mä istuskellaan sohvalla ja noi juttelee. Mä oon ihan väskä. En jaksa mitään höpöö ääneen.

On nyt sit koettu tämmönenkin joulu. Ymmärrän joulunvihaajia vähän paremmin. Tai siis sitä et jos tuntee olonsa ulkopuoliseks ja ilman joulufiilistä on ni voi kyl tuntee olonsa vaivaantuneeks. Onneks mä en oikeestaan ehtiny kauheesti ajatella. Päivä meni nopiaan.

Ja ehtisin silti kattoo Lumiukonkin samalla kun Repsu kiehnäs <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.