IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

Niin totta osa noista.Maanantai 27.07.2009 01:55

Vesimies on itsenäinen, joka etsii sinnikkäästi vastauksia elämänsä suuriin kysymyksiin.

Vesimiehellä on usein vaikeuksia perheen perustamisessa ja sitoutumisessa, sillä pienet ja säännölliset ympyrät eivät pidä häntä pitkään paikoillaan. Hän asustaa mielummin yksin olematta kenellekään selitysvelvollinen tai kenestäkään riippuvainen.

Älykäs Vesimies on hyvin impulsiivinen ja hänen elämässään on jatkuvasti jotain vauhdikasta meneillään. Hyvänä päivänä hän on iloinen huulenheittäjä, joka viihtyy ystäviensä parissa. Huonoina päivinä Vesimies vajoaa syvälle melankolisiin mietteisiinsä, joissa hän painii maailman suurten ongelmien kanssa. Ailahtelevaisuutensa vuoksi Vesimies vaikuttaa usein arvaamattomalta ja tasapainottomalta persoonalta. Yleensä hän myös näyttää omaperäiseltä boheemilta. Hän ei välitä mitä muut hänestä ajattelevat. Vesimiehen ystäväjoukkokin on sangen runsas ja kirjava. Hän ei yleistä eikä luokittele ihmistyyppejä eri lokeroihin, vaan hänen mielestään tässä maailmassa kaikkia on pidettävä tasa-arvoisina riippumatta kenenkään kotioloista, varallisuudesta tai älykkyydestä.

Rakkauselämä

Hän on itsenäinen luonne, joka mielellään tekee ja menee niin kuin itse haluaa.
Vesimis näyttää avoimesti tunteensa.
Hänen tunteensa ovat myös vahvat rakkaudessa, mutta yleensä Amorin nuolet enemmän haavoittavat kuin tuovat onnea Vesimiehen elämään. Hän toipuu hitaasti rakkauselämänsä pettymyksistä, ja epäonnisten suhteiden vuoksi hänen uskonsa ikuiseen rakkauteen saattaa pahasti horjua.

Vesimies on arvaamaton kumppani. Hän on yleensä lempeä ja ystävällinen, mutta hän saattaa myös oikutella aivan mitättömältä tuntuvista asioista. Hän tarvitsee puolisokseen älykkään ja itsenäisen ihmisen, joka osaa antaa arvoa Vesimiehen auttamisvimmalle. Vesimiehen ihannepuoliso on yhtäaikaa sekä hänen rakastajansa että ystävänsä. Vesimies hemmottelee kumppaniaan yllättävin keinoin. Hänen rakkaudenosoituksensa ovat yhtä luovia ja omaperäisiä kuin hän itsekin on, sillä kolmen maagisen sanan - minä rakastan sinua - lausuminen on hänelle liian uskaliasta.

Vesimies ei aina osaa antaa itsestään oikeaa kuvaa rakastajana. Hänessä on tiettyä salaperäisyyttä, joka vetää ihailijoita puoleensa.

Työelämä

Hän pystyisi työskentelemään menestyksellisesti mielenterveyspotilaiden ja vankien parissa.
Usein Vesimies ajautuu mukaan myös projekteihin, joissa hänen työpanoksestaan ei makseta minkäänlaista korvausta. Se ei kuitenkaan ole Vesimiehelle ongelma, sillä raha ei ohjaile hänen elämäänsä.
Vesimiehelle tyypillisiä työsarjoja ovat myös järjestystyö, viihde ja kulttuuri.

Terveys

Vesimies tekee niin kuin vallitsevalla hetkellä parhaalta tuntuu. Hän ei piittaa ruokaympyröistä tai säännöllisestä liikunnasta, vaan kokkaa vaikka yöllä ja nukkuu päivällä, jos häntä niin huvittaa. Hänen epäsäännöllinen elämäntyyli ei ole hyväksi hänen terveydelleen, mutta sen tuoma vapaus ja välittömyys pitävät hänet hyvinvointinsa tasapainossa. Vesimies nauttii elämästä, sillä hän jaksaa muistaa, että se on jokaiselle ainutlaatuinen kokemus.

Vesimies viettää paljon aikaansa ihmisten parissa ja käy mielellään suurissa massatilaisuuksissa. Sen vuoksi hän on tavallista alttiimpi saamaan tartuntatauteja, kuten flunssan tai vatsataudin. Pahimman epidemian aikaan Vesimiehen olisi parasta vältellä väentungoksissa liikkumista.

Vesimies nauttii eksoottisista ja mausteisista ruuista, joista hän saattaa saada vatsanpuruja ja ripulia. Hän viihtyy hyvin hieman epätavallisissa ravintoloissa eikä koskaan nirsoile arveluttavankaan ruuan suhteen, joten vatsavaivat voivat tulla myös pilaantuneesta ateriasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.