IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

Hallitsematon avautuminen.Lauantai 01.08.2009 18:44

Aiheesta olen avautunut ennenkin, mutta minkä sille mahtaa kun se kyrsii edelleenkin.
Eli siis miten unohdetaan kaverit, kun aletaan seurustella. Ja miten sitten koko elämä pyörii vain sen yhden kultanuppusen ympärillä. Jos noin tulee käymään jokaiselle, joka joskus seurustelee, niin taidan pysyä yksikseni.
Tai sitten teen aiheesta ongelman vain sen takia, että olen tiedostamatta äärettömän mustasukkainen, kun minulla itselläni ei ole ketään. Kuka tietää.

"Lähetkö..." SORI en mä voi ku mennään kultamussukan kanssa! "No entä huomenna..." Sori kamalasti, mut meillä on kaksviikkoakolmejapuolpäivää-vuosipäivä sillon!

Ja sitten toinen ongelma. Kyllä näitä riittää. Nimittäin syksyn ylioppilaskirjoitukset. Tarkoituksena kirjoittaa psykologia. Tajusin tuossa, että en muista paljon paskaakaan enää! Ei siinä mitään, sitten kerrataan. No koska olen saamaton laiskapaska, niin eihän siitä kertaamisestakaan mitään ole tullut. Joten. Katsotaan nyt sitten miten käy. Ei psykologiasta nyt kai ilmeisesti mitään hyötyäkään ole, ainakaan kun tuonne kulttuurialalle olen jatkamassa, joten ei sillä kai niin väliä ole vaikka menisikin vähän penkin alle. Mutta ainoa aine jossa edes jotenkin pärjään. Ja olisi ihan mukava saada edes yksi hyvä arvosana kirjotuksista.

Ja sitten KOLMAS ongelma. Nimittäin kuviksen lukiodiplomi. Nuo aiheet on ihan typeriä, en keksi yhtään mitään. Sitä piti tässä kesällä nyt suunnitella, mutta arvatkaapa kuka ei muistanut. No vituiks kai menee sekin. Ja vielä musiikin lukiodiplomi..

Tähän sopii joku naseva loppukommentti, mutta en tässä mielentilassa jaksa nyt keksiä mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.