IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

SPOON!Sunnuntai 27.06.2010 22:32

Lähdinpä viikonlopuksi evakkoon kotiinkotiin. Oli hauskaa taas. Sisko. ♥
Perjantaina sain astetta mielenkiintoisemman puhelun.
"Ootko sattumoisin koneella?" "Joo...?" "Voitko kattoa mikä on jonkun sprout-pokemonin seuraava muoto!"
Bellsprouthan se oli, ole hyvä vain. : D

Kuten edellisessä merkinnässä lukee, sain solukämpän Jyväskylästä. Jee. Kahden hengen solu. Pohdittiin siskon kanssa sitten sellaista worst case scenario-kämppistä/solu-matea. Päädyttiin kiihkouskoivaiseen siivoushirmu pissikseen, joka kuuntelee Justin Bieberiä. Ei mikään paha, vai mitä?
Mietin sitten, että en itsekään taida olla mikään unelmakämppis. Omissa oloissaan viihtyvä, metallimusiikkia ehkä hieman liian kovalla kuunteleva olento, joka ei juurikaan siivoa.

Ajattelen taas. Ja ihan liikaa. Muuttoa ja muuta. Päähän siinä sekoaa ja melkein päätin olla muuttamatta kokonaan. No mutta. Ehkä se siitä.

Käytiin siskon kanssa katsomassa Alice In Wonderland! Eihän siitä mitään tullut. Tai tuli, elokuva tuli nähtyä, mutta me hirnuttiin ja kikatettiin ja räkätettiin jo mainoksissa. "Sinä syöttä minua. Jos uskaltaa."
Leffa oli ihan mahtava. Rakastuin. Burton-Depp-BonhamCarter-combo toimi taas. Ja löytyihän sieltä Alan Rickman ja "Saruman-lisko" eli Christopher Lee.
Minusta elokuva oli hauska. Siis. Todella hauska. Räkätettiin siskon kanssa todella monessa kohdassa. Esimerkiksi Hatterin tanssi ja "SPOON!" Mutta mitä? KUKAAN MUU EI NAURANUT! Mitä ihmettä? MIKSEI? : D
Kuulemma jotkut edempää katsoi pahasti takapenkkiin päin. Itse en tietenkään huomannut, koska keskityin nauramiseen liikaa. Ihme tosikkoja, saatana.

Have you any idea why a raven is like a writing desk?

Tuli katsottua viikonlopun aikana myös Hollow Man, Robots ja Employee of the Month. Hollow Man oli tylsä, mutta Robots ja Employee oli hyviä. : D
"What are you, a fortune cookie?"
Employee yllätti. Siis todella yllätti. Kannattaa katsoa ehdottomasti.

Sellanen oli mun viikonloppu, mites teillä? Hukuitteko? Olitteko humalassa? Paloitteko poroksi kokossa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.