IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

Still aliveTorstai 22.07.2010 00:08

Hörhör, aika loppuu kesken. Lähden nimittäin jo reilun viikon päästä sinne vitun Jyväskylään.
Hirveästi kaikkea hoidettavaa. Netti pitää katkaista, ettiä auto, pakata, ostaa juttuja ja yhy. Kaikkea! Ei edes tule mieleen kaikki nyt tähän hätään.
Ja muutenkin hirvittää vähäsen. Mutta ehkäpä se siitä. Hain töitäkin! Saa pitää peukkuja.

Saan lasit. Vihdoinkin. Näytän hassulta. Mutta lasit on ihan jees, but I still have my doubts.

Haluan nähdä ihmisiä! Ennen kuin lähden. Ja jos joku söpö jyväskyläläinen näkee tämän, niin ottaa rohkeasti yhteyttä. Haluan nähdä sinutkin! Ilmoittautumisia otetaan vastaan.

Kyselin vähän ja sain tietää miten äiti ja iskä tapasi. Äidin isosisko seurusteli aikoinaan iskän isoveljen kanssa ja iskä oli nähnyt äidin jossain kuvissa. Ilmeisesti ihastunut heti. (Ikää molemmilla silloin 18 ja elettiin ihanaa 70-lukua.)
Sitten seurusteleva pari lähti käymään isovanhemmilla (äiti asui kotona vielä) ja otti iskän mukaan. Ukki oli kauhistunu kuulemma ja haukkunu iskän jenginuoreksi ja Helvetin enkeliksi. :D That's my dad! Olihan sillä sillon kai pitkät hiukset ja muutenkin pukeutui ku joku huligaani. Hoho.
Äiti ja iskä rakastu ja sitte muuttivat Turkuun yhteen ja reilun kymmenen vuoden päästä oli tulokset nähtävissä (lue: minä).

Jotenkin aika söpöä. Ja mun äidillä meni mun ikäsenä paremmin miesjutuissa ku mulla. : D Mut iskä oli kova jätkä jo sillon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.