IRC-Galleria

ruunepäri

ruunepäri

Hölökynkölkyn

jatkuu Tiistai 19.02.2008 00:30

Meillä kaikilla on ominaisuuksia, jotka kuuluvat kaikkiin neljään persoonallisuustyyppiin. Melkein aina on kuitenkin niin että yksi persoonallisuuden tyyppi on hallitseva. Sanomme tätä persoonallisuuden päätyypiksi..

Persoonallisuusprofiiliin Kertoo myös persoonalisuutesi ala- tai sivu- tyypin.
Rakentaja, 32%: Usein erittäin suosittu. Syvä kiintymys kotiin ja perheeseen. Tyyni käyttäytyminen ja alhainen ahdistuneisuus. Usein johdonmukainen, uskollinen ja suojaava.

Tutkija, 26%: Tunnettuja suuresta energiastaan, suuresta luovuudestaan ja oma-aloitteisuudestaan. Etsii uutuudenviehätystä, riskejä ja mielihyvää. Älyllisesti utelias ja ei helposti kallistu mielipiteen perusteella.

Neuvottelija , 17%: On parempi näkemään suuria kokonaisuuksia, pitkäkestoisessa suunnittelussa ja yhteisymmärryksen rakentamisessa. Näkemyksellinen ajattelija joka on joustava, verbaalisesti ja sosiaalisesti taitava. Mielikuvituksellinen, empaattinen ja hoitava.

Johtaja, 25%: Rohkea, omaperäinen, suora ja kekseliäs. Epäkonformisti. Taitava abstraktissa ajattelussa ja lyhytkestoisessa suunnittelussa. Usein itsevarma ja melko kilpailukykyinen. Päättäväinen ja tehokas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.