IRC-Galleria

ruunepäri

ruunepäri

Hölökynkölkyn

jatkuu Tiistai 19.02.2008 00:30

Meillä kaikilla on ominaisuuksia, jotka kuuluvat kaikkiin neljään persoonallisuustyyppiin. Melkein aina on kuitenkin niin että yksi persoonallisuuden tyyppi on hallitseva. Sanomme tätä persoonallisuuden päätyypiksi..

Persoonallisuusprofiiliin Kertoo myös persoonalisuutesi ala- tai sivu- tyypin.
Rakentaja, 32%: Usein erittäin suosittu. Syvä kiintymys kotiin ja perheeseen. Tyyni käyttäytyminen ja alhainen ahdistuneisuus. Usein johdonmukainen, uskollinen ja suojaava.

Tutkija, 26%: Tunnettuja suuresta energiastaan, suuresta luovuudestaan ja oma-aloitteisuudestaan. Etsii uutuudenviehätystä, riskejä ja mielihyvää. Älyllisesti utelias ja ei helposti kallistu mielipiteen perusteella.

Neuvottelija , 17%: On parempi näkemään suuria kokonaisuuksia, pitkäkestoisessa suunnittelussa ja yhteisymmärryksen rakentamisessa. Näkemyksellinen ajattelija joka on joustava, verbaalisesti ja sosiaalisesti taitava. Mielikuvituksellinen, empaattinen ja hoitava.

Johtaja, 25%: Rohkea, omaperäinen, suora ja kekseliäs. Epäkonformisti. Taitava abstraktissa ajattelussa ja lyhytkestoisessa suunnittelussa. Usein itsevarma ja melko kilpailukykyinen. Päättäväinen ja tehokas.

Näitä testejä/Ja minä olen...Maanantai 18.02.2008 23:55

Sinä olet RAKENTAJA/tutkija

Sinä olet suosittu, luotettava ja hoivaava. Ihmiset pitävät sinusta monista syistä; mutta niiden lisäksi olet tasapainoinen, uskollinen ja hoivaava ja sinulla on erinomainen maalaisjärki.

Sinä olet suojelija. Suhteesi ystäviisi, sukuusi ja ammattikuntaasi ovat sinulle tärkeitä. Sinä kulutat aikaa ja energiaa luodaksesi ja suojellaksesi näitä sosiaalisia verkostoja.

Sinä olet hyvä johtaja ja toimeenpanija. Ihmiset tuntevat melkein vaistomaisesti, että voit valvoa taloudellisia, liiketoiminnallisia ja sosiaalisia ongelmia tehokkaasti. Ja koska sinä olet järkevä ja tosiasiallinen, voit tehdä niin.

Teet paljon töitä. Pidät aikatauluista. Pidät yksityiskohdista ja arvostat perinteitä. Joten luot voimaa ja pysyvyyttä sosiaaliseen ja liike-elämän ympäristöön.

Mutta sinä ihailet ihmisiä jotka ovat oma-aloitteisia ja nautit uusista ja erilaisista ideoista ja kokemuksista, kunhan ne eivät ole vaarallisia. Kunnioitus ja soveliaisuus ovat sinulle tärkeitä ominaisuuksia. Sinä pystyt luomaan syviä, kestäviä ystävyyssuhteita.

Jaa sanat on hukassa? Maanantai 11.02.2008 16:43

Seksisanoista on koottu kaksikielinen hakuteos, jossa terminologia selitetään suomen ja englannin kielillä.

Outi Poppin ja Päivi Björkenheimin tekemä opus sai nimen Kättä pitempää/Harder Than Rock (Ajatus Kirjat).

- Lähtökohtamme oli, että seksistä pitää voida puhua oikeilla nimillä. Huomasimme, että monia englanninkielisiä termejä ei ole lainkaan käännetty suomeksi, joten olemme myös ottaneet vapauden keksiä uudissanoja ja kierrättää kieltä, kertoo Outi Popp.

Hänen mukaansa uusi hakuteos pyrkii termien selvittämisessä asiallisuuteen ja tarkkuuteen.

- Mutta yritimme myös pitää pilkkeen silmäkulmassa. Kysymyshän on loppujen lopuksi nautinnosta ja hauskanpidosta.

Lisää tutkimuksia... Maanantai 11.02.2008 14:37

Britannian julkisen terveydenhoitojärjestelmän NHS:n asiantuntijat kehottavat kiireisiä tai muilla tekosyillä kuntosaleja ja lenkkipolkuja välttäviä ihmisiä hikoilemaan vällyjen väliin.

NHS:n verkkosivuilla kerrotaan, että "seksersiisi" vähentää riskiä sairastua sydänsairauteen ja pidentää elinikää ja että säännöllinen seksin harrastaminen johtaa vääjäämättä parempaan vartaloon ja nuorempaan ulkonäköön.

"Seksi käyttää kaikkia kehon lihaksia, panee sydämen ja keuhkot toimimaan nopeasti ja polttaa 300 kaloria tunnissa", verkkosivuilla kerrotaan.

Lisäksi orgasmin vapauttama endorfiini parantaa immuunijärjestelmää, joka taistelee muun muassa syöpäsoluja vastaan. Endorfiini hidastaa myös ihon rypistymistä.

"Jos murehtii ryppyjä, orgasmi estää ihon uurteiden syvenemisen".

Kaikki tutkijat eivät allekirjoita NHS:n väitteitä.

- On olemassa näyttöä, että seksistä on hyötyä mielenterveydelle, mutta väitös, että se ehkäisi syöpää ja sydänsairauksia, on liioittelua, tohtori Melissa Sayer sanoi The Guardian -lehdelle.

NHS:n johtaja sanoi BBC:lle, että esitetyt väitteet pohjautuvat tieteellisiin tutkimuksiin ja että ne pitävät paikkansa.
Naisten rintojen katselu on miehille erittäin terveellistä ja jopa pidentää elinikää, tuore saksalaistutkimus paljastaa.

Tutkijoiden mukaan jo 10 minuutin tuijottelutuokio kohottaa miesten kuntoa yhtä tehokkaasti kuin puolen tunnin treeni kuntosalilla.

Rintojen tuijottelun terveysvaikutus perustuu siihen, että se tehostaa miesten verenkiertoa ja kiihdyttää sydämen sykettä.

- Vaikutus on niin tehokas, että jo muutama minuutti rintojen katselua päivittäin pienentää miesten sydänkohtauksen riskin puoleen, tutkimusta johtanut tohtori Karen Weatherby selittää New England Journal of Medicine -lehdessä.

Päivittäinen rintojen katselu pidentää miesten elinikää jopa viidellä vuodella.

Tutkimuksessa seurattiin kaikkiaan 200 miehen terveyttä viiden vuoden ajan.

Osa koekaniineista sai katsella rintoja päivittäin, osa ei.

Tohtori Weatherbyn mukaan päivittäisen tuijottelutuokionsa saaneilla miehillä oli selvästi vähemmän sydänsairauksia ja heidän verenpaineensa oli alhaisempi kuin niillä, jotka eivät saaneet katsella rintoja.

aforismiLauantai 09.02.2008 14:20

Unelmointi on vaarallista. Ihmisen täytyisi olla
jatkuvasti tietoinen siitä mitä ajattelee, koska ajatuksilla on
taipumus käydä toteen.

5.2.1981 klo 2.17Tiistai 05.02.2008 00:36

Ja tapahtui tuona helmikuisena yönä, että Ivalon terveyskeskuksen synnytysosastolla näki päivänvalon pieni tumma poikalapsi. Ilmeisesti yritti jotain suurempaa saada aikaan, kun oli napanuoran pyörittänyt kaulan ympäri, mutta ei se onnistunut tempauksessaan ja niinpä alkoi tuon ukkelin "värikäs" elämä Inarin kunnan Väylän kylässä pari vuotta vanhemman sisaren kans ja muutaman vuoden päästä seuraan liittyi myös pienempi sisar, joiden kans sitten varttui tuo poikalapsi. Kolmattakymmentä hän lähestyy ja siinä sivussa myös viisastuu vai miten tuo lienee...?

SäärihaavaPerjantai 18.01.2008 10:42

Tyttäreni tutki lääkärikirjaa ja näki siellä
näkymän, joka avautuu naisen gynekologisen
tutkimuksen tekijälle. ”Äiti! Onko TOI
säärihaava?” -Eija-äiti