IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Tanssin salatSunnuntai 10.02.2008 07:15

Tänään totesit itsekseni, että jalan leikkaus on muuttanut minua. Toisten mielestä parempaan ja toisen mielestä huonompaan suuntaan.

Oli Lohen diskoilta, jossa musiikki oli mukavaa diskomusiikkia. Pystyin tanssimaan musiikin tahtiin ihan mukavasti, joten uudesta vuodesta on tapahtunut edistystä. Pariin otteeseen piti pysähtyä huilimaan, sillä jalkaa pakotti ja väsytti. Tauko ja/tai juoma auttoivat ja olin jälleen tanssilattialla. Tavallinen perusdiskomusiikki omaa minuun samanlaisen vaikutuksen kuin alkoholi useimmille ihmisille. Tanssi meni paikoitelleen yli siedettävyysrajojen, mutta sen jälkeen tuntui mukavalta. Jalat olivat saaneet nollata itsensä ja mikään ei enää tuntunut mahdottomalta. Jalat jaksavat uuteen viikkoon ja uuteen nousuun.

Yleensä olen käynyt Lohessa perjantaisin, jolloin musiikki on aikuismaisempaa, enemmän lähikontaktitanssimiseen soveltuvaa. Tällaista musiikkia on mukava tanssia ja illasta jää hyvä maku. Pari tanssit ovat maistuneet minulle aina ja nykyään vielä enemmän. Tämä on yksi asia, jota leikkaus muutti minussa. Menevää musiikkia on mukava kuunnella koodatessa, mutta rauhallisempaa musiikkia on mukava tanssia. Osa kavereistani ihmettelee päätymistä rauhallisemman musiikin pariin. Lyhyt vastaus: Pystyn tanssimaan sitä melko puhtaasti ja pitkään.

Aiemmin lauantaipäivänä kävimme kavereideni kanssa Helsingissä. Aluksi vierailimme eräänlaisessa musiikkidivarista, josta suuntasimme pizzalle. Pizzan jälkeen kävin yhden kavereistani kanssa Kampin keskuksessa ruokaostoksilla, kun taas loput kävivät Valion baarissa jäätelöllä. Kampista siirryimme asunnolleni Kumpulaan, jossa tarjosin pojille juotavaa piparin kera. Syötyämme ja juotuamme siirryimme Vuosaareen Vuotaloon Stand-up-klubille. Bändi soitti mukavaa musiikkia ja stand-up-koomikot kertoivat hyvää juttua. Koomikoita oli kaksi erilaista, mutta yhteisenä aiheena monen muun asian lomasta olivat muutama mummo- sekä nörttivitsi. Vuosaaresta palasimme autolle ja matkasimme takaisin Lohjalle. Hain toiset vaatteet ja Lohi kutsui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.