IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.
Alunperin olin suunnitellut lauantain pyöräretkeä varten, joka alkaisi klo 14. Kuitenkin suunnitelmat pettivät, kiitos herätyskellon herätyksen asettamisen unohtamisen. Näin se päivä sitten muuttui:

Heräsin kello 15 aikoihin tekstiviestiin. Marja kyseli, olenko jo herännyt. Tuossa vaiheessa olin tunnin aikataulusta jäljessä. Menin koneelle ja aavistukseni osui oikeaan, irkissähän minua oltiin jo huudeltu. Totesin tekeväni aamupuurot ja sitten olevani valmis.

Eipä nyt puuron teossa kauaa kestä. mutta päädyin sitten paistamaan vielä yrttipatongin evääksi. Piti kanssa mehua tehdä ja tietysti syödä puuro. Lopulta kello taisi olla hieman yli (neljä tai) viisi, kun pääsin lähtemään. Sovitussa risteyksessähän Marja ja David minua odottivat. Yhdessä jatkoimme kohti Annan asuntoa, josta noukimme hänet mukaan.

Annan luona kuitenkin pumppasimme pyörän renkaat täyteen, jotta olisi mukavempi pyöräillä :) Aluksi suuntasimme Seurasaareen päin. Siellä meinasimme ostaa jäätelöt, mutta niissä oli turistilisä ja valikoima ei ollut kamalan suuri :( Palasimme takaisin päin ja jatkoimme kohti Hietaniemeä. Matkalla törmäsimme pieneen pupuun (<3) ja ostimme myös jäätelöt <O. Minä otin karamellipehmiksen, jonka tekotapaa hieman ihmettelin. Oli ns. purkkipehmistä, eli purkkikoneeseen ja sen sisältö painettiin suuttimen läpi tuuttiin.

Hietaniemessä oli ihmisiä uimassa, mutta emme pysähtyneet uimaan. Tosin olin ainoa, jolla oli tilanteeseen sopivat varusteet mukana. Kiersimme Hietaniemen hautausmaan ja jatkoimme kohti Töölönlahtea. Pysähdyimme puistoon nauttimaan kaunista kesäiltaa ja söimme minun paistaman yrttipatongin.

Davidin piti lähteä isänsä luokse, joten Marja saattoi hänet Pasilan asemalle, josta palasi minun ja Annan luokse. Kolmistaan jatkoimme Kamppiin ruokaostoksille. Parin mutkan kautta päädyimme kotimatkalle. Opastin Marjan Vallilan lävitse reittiä, jota käytän työmatkoillani.

Illalla en saanut aikaseksi lähteä humputtelemaan, mutta ruokaa kyllä sain tehtyä :) Huonoilin alkuyön irkissä ja päädyin kohtuu ajoissa nukkumaan, aurinko ei vielä tainnut olla kokonaan noussut.

Niin ja lauantai oli 5.7. eli Algerian itsenäisyyspäivä.

Sunnuntai taas meni koneen ääressä. Sain kuitenkin ruokaa tehtyä ja pyykit pestyä. joten ei mikään ihan turha päivä :) Kai tästä pitäisi vielä mennä astiat tiskaamaan ja nukkumaan, jotta jaksaisin ajoissa töihin mennä. Ajoissa siksi, jotta ehdin tekemään töitä ennen kuin lähden Wanhan Tanssikellariin tanssahtelemaan pyöräreissulaisteni kanssa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.