IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Yön hämärissäTorstai 26.07.2007 06:32

Tänä yönä on tullut tehtyä kaikenlaista. Pääasiassa olen irkannut. Irkistä sain vinkin demin foorumeihin, joten niitä lueskelin jonkin aikaa. Niiden lueskelu loppui totaaliseen hajoamiseen, sillä se on aivan käsittämätöntä, miten jotkut nuoret tytöt/naiset voivat olla niin tyhmiä. Jos tunnet itsesi loukatuksi, niin katso peiliä tai lue viestejä demistä. Pahimmassa tapauksessa avaudu demiin ja yhdessä pohtikaa aiheuttamaani suuttumusta.

Satuin katselemaan kuva-arkistoani tovin. Sieltä löytyi muutama enemmän tai vähemmän julkaisukelpoinen kuva. Pääasiassa minulla on kuvia perhetapahtumista, mutta on minulla armeija-ajaltani muutama kuva. Tietysti jokaisella pitää olla satunnainen määrä satunnaisia kuvia itsestään satunnaisten henkilöiden ottamana. Onnistuneimmat näistä kuvista on ottanut hyvä ystäväni, joka-pysykööt-nimeämättä. Yksi näistä kuvista on oletuskuvanani.

Kyseinen kaveri on pitkään miettinyt galleriaan liittymistä. Yksi este on muistaakseni "säälittävyys". Olenko minä säälittävä ihminen, kun olen vielä parikymppisenä täällä? Omasta mielestäni en ole säälittävä ihminen. Toki elämää minulla ei ole, mutta galleria ei vaikuta siihen asiaan ollenkaan. Galleria on minulle mukava irkin lisä. Se antaa keskustelukumppaneille kasvot, tai ainakin suurelle osalle heistä. Eivät kaikki irkkaajat ole galleriassa, kuten eivät kaikki galleriassa olevat irkkaa (mikä on sääli).

Iltapäivällä pitäisi suunnata lentokentälle hakemaan isää ja siskoa. Pitkä kilpailumatka saadaan kohta päätökseen. African Gamesien voittajaa siskosta ei tullut, mutta uusi ennätys syntyi. Samalla tulos on nuorten Algerian ennätys. Kaksoiskansalaisuudesta on hyötyä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.