IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Stand Uppia ja Mäntynummen ShellSunnuntai 29.07.2007 14:50

Olin eilen Alicedilla katsomassa Nuqumanin DVD:tä. Kyseinen DVD oli Eddie Izzardin Dress to Kill. Eddien Stand Up esitys käsitteli lukuisia eri aiheita. Jotkut soveliaita ja jotkut vähemmän soveliaita. Eddie toi mukavan parituntisen minulle ja kavereilleni. Pari tuntia vierähti ja jatkoimme Lohjalle. Sokoksen piha oli kuin suoraan Hurjapäistä. Viritettyjä vehkeitä kaikilla herkuilla (tai ainakin melkein). Kävelimme Lohjalla tovin, kun ei oikein mitään ollut.

Lohja on kuollut paikka, kuollut. Voin vain kuvitella Kuusankosken tilanteen. Olen tosi onnellinen lähdettyäni pois sieltä :) Helsingissä on varmaan moninkertaisesti mukavempaa. HOASilta saisi tulla tarjouksia. Asunnoista on pulaa, mutta kyllä opiskelijoillakin on tarve. Sosiaalinen elämäni kasvaa moninkertaiseksi opintojen alkaessa. Eihän nykyisissä kavereissani ole mitään vikaa, mutta Lohjalla ei ole meille tarjottavaa.

Illan/Yön päätteeksi päädyimme Mäntynummen Shellille. Keskustelua piisasi eri aihealueilta. Aliced sattui kuvaamaan minusta videon. Videoon päätyivät Jylle ja Juhis (ei galleriassa [tietääkseni]), mutta heillä on vain pieni osa lopussa. Aliced hidasti videota sopivasti ja lisäsi Sigin Tuulen henki laulusta alun. Omistan videon kaikille naispuolisille vierailijoille ja tietysti kavereilleni ;) Videon löytää osoitteesta: http://www.youtube.com/watch?v=GKAzMM41Gko Kiitos Aliced

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.