IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.
Lauantaina palasin Imatralta ja illalla Menin Alicedin, Jyllen ja Juhiksen [ei galtsussa :(] kanssa tutustumaan Lohjan yöelämään. Aliced haki minut kotoa ja haimme Juhiksen matkaan. Suuntasimme Essolle, joka oli jälleen kerran suoraan Hurjapäistä. Poppi soi ja kromi kimalsi (jos nyt kuitenkaan). Jylleä odotellessa käväsimme Esson kaupassa. Ostin perinteisen Pepsi Max Chillin ja litkin sitä vielä vuorokauden vaihteen jälkeen. Jylle saapui paikalle ja esitteli poppisvirityksiään. Harvalla on autossa läppäri, josta musiikki ohjautuu auton hifilaitteisiin. Jylle käväsi grillissä ostamassa porilaisen, kun Esso oli sulkeutumassa eikä asiakkaat enää kelvanneet.

Yhden aikaan menimme Möljään, joka ei ollut muuttunut viime kerrasta. En muistanut ollekaan musiikin voimakkuuttaa siellä. Alussa oli korvista pitelemistä, mutta kyllä siihen ajan kanssa tottuu. Musiikki oli tällä kertaa paljo parempaa. Rappia ei ollut niin paljoa ja soitettu oli siitö kuunneltavasta päästä. Tapasin siellä kaksi ranskalaista miestä, joille kokeilin huonolla ranskalla esitellä itseni. (Sain keskusteltua paremmin illan lopuksi, musiikin loputtua.) Jossain taisi mättää, kun tanssilattialla oli parhaimmillaan toista kymmentä miestä kahden naisen kimpussa. Tuttujakin näki, mutta jotkut eivät olleet huomaavinaankaan. (Jos luet tätä ja tunnet itsesi yhdeksi edellä mainituista, niin koitappa korjata tilanne ensi kerralla.) Illan kohokohta oli se, kun alkoi soimaan Tea Hiillosteen Tytöt tykkää. Juuri tällä hetkellä (melkein) kaikki naispuoliset henkilöt kaikkosivat ympäriltäni. Biisi tosiaan toteutti itseään. Taidan olla joissain tilanteissa itserakas ja omahyväinen paskiainen, mutta minusta tuntuu, että Tytöt tykkää kertoo juuri minusta. Voitte laittaa asiasta kommenttia. Laulun sanat löytyvät esimerkiksi osoitteesta http://lirama.net/song/170308 Loppuilta meni mukavasti kavereiden kanssa. Grillin kautta kotia ;)

Aamulla heräsin yhdeksän maissa. Mukavat neljän tunnin yöunet takana. Mummolla tuli nukuttua viimeyönkin edestä :P Herättyäni käynnistin läppärini, kuten aina. Tunnin siinä irkkasin, surffasin ja mesetin Voicen nettiradioa kuunnellen, kunnes raahauduin keittiöön. Muromyslit kippoon ja kuistin pöytää siistimään. Ulkona oli niin mahtava ilma, että päätin siirtää koneen ulos. Muromyslejä syöden jatkoin "dataamista". Minulla on kolme kuvaa aiheesta, yksi on tämän hetkinen oletuskuva. Lounas tuli syötyä ulkona muun perheen kanssa. Läppärini soitti Voicea taustalla :) Grilliruoka oli kyllä maittavaa ja jäätelö siihen päälle. Ruoan jälkeen menin riippumatolle loikoilemaan ja taisin ottaa pienet tirsat. Siinä läski tirisi ja iho paloi. Tai sitten ei. Muuta en voi sanoa kuin oli mukavaa. (Mietin edellistä lausetta, mutta jätin tuollaiseksi :S) "Herättyäni" käväsin sisällä ja palasin dataamaan. Siirsin koneen sisälle ja käväsin kummini luona. Kummin pojan kanssa säädin pojan uutta konetta. Kotiin palattuani tulin koneelle Travianin pariin ja irkkaamaan. Päätin sitten jakaa ajatukseni galtsussa kaikkien suomea ymmärtävien vierailijoiden kesken.

Ja sitten se asiaosuus. Minua ärsyttää se, että suurin osa päiväkirjamerkinnöistä on jotain keskenkasvusten tekemiä kyselyjä. Kun yritän katsella muita merkintöjä omani jälkeen, niin vastaan tulee vain noita kyselyjä, joista jotkut vievät puolet sivusta. Ihmiset voisivat harjoittaa kirjoitustaitoaan, kuten minäkin kaverini Alicedin inspiroimana. Pyrin parantamaan kirjoitusteni laatua ja vielä joskus jatkamaan englanniksi kirjoittamaani blogia Googlen ostamaan Blogger blogipalveluun. Takaisin aiheeseen, ihmiset, kirjoittakaa itsestänne. Älkää laiminlyökö päiväkirjanimitystä. Toki joskus voitte tehdä kyselyn, mutta korkeintaan yhden. Melkein kaikki ellei ihan kaikki näistä on samanlaisia. Ennen julkaisua kuitenkin käykää katsomassa, ettei ole vasta julkaistu samanlaisia kyselyjä. Itse olen kyllästynyt selaamaan monia sivuja löytääkseni kunnon merkintöjä. Jos teillä on VIP-tili, niin rajatkaa kyselyt vaikka kaveripiirinne kesken ja täten vältätte minun kaltaisten ihmisten turheutumisen. Kiitos!

Hyvää loppuiltaa kaikille ja minä palaan kirjoitusten parissa taas joskus, kun minulle sattuu ja tapahtuu tai muuten vaan haluttaa kirjoittaa jostain aiheesta. Huom. Aiheita saa myös ehdottaa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.