IRC-Galleria

Fysiikan lakejaSunnuntai 06.01.2008 06:32

Jokainen meistä on varmaan joskus päässyt todistamaan sitä inhaa tapahtumaa, kun suihkussa seistessä suihkuverho pyrkii lähentelemään ja liimaantumaan iholle. Itselleni kävi ensimmäistä kertaa tässä talossa näin tässä ihan hiljan. Huomasin suihkuverhon "kiskon" päälle epätasaisesti roikkumaan jätetyn pyyhkeen ja ymmärsin, että verhon lähestymisen täytyy johtua siitä. Kurkotin pyyhettä kohti sitä hieman kiskaistakseni ja ennätinkin hieman nykäistä siitä, kun puolet suihkuverhosta putosi alas! :0

Tästä opimme, että joihinkin asioihin ei vaan kannata puuttua. :F

Kävin eilen lauantaina Ninan kanssa kaakaolla. Oloni ei ole pitkään aikaan ollut yhtä edustava, kuin silloin kun jonotin Stockan Robertsilla Etolan heinäpaalin kokoisen pinta-alan peittävä muovikassi kädessäni.. Sisältökään ei ollut kovin katseen kestävä: neljä ämpäriä ja viisi metriä puutarhaletkua. xD Vieressä istuva mies kuunteli varsin oudoksuvan näköisenä juttujani, mitä en kyllä ihmettele; enhän ollut nukkunut koko yönä silmällistäkään.

Akvaario saatiin viimein roudattua tänne kämpille. Toinen odottaa vielä noutajaansa. Pitäisi ottaa noista mitat ja laittaa myyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.