IRC-Galleria

Hyi ettäPerjantai 28.07.2006 06:50

Unihalvaukset ovat sieltä minne aurinko ei paista. Ne ovat KARMIVIA ja satuinpa kokemaan sellaisen taas. x(

Kerro mulle jotain uutta tänäänTiistai 25.07.2006 21:17

Huh tätä hellettä huoneessani x___x Hiki virtaa eikä ilma vaihdu. Pikkutuuletinkaan ei auta mitään kun pitää sillä tietokonetta jäähdyttää :D Kone lämpenee liikaa silti, ärgh.

Anyfuck, otin tämän päivän missiokseni akvaarion yleisen ilmeen siistinnän. Päivän läksy on opittu taas kerran: mitä pidemmälle hommaa lykkää, sen työläämpi se sitten on. Mutta ei huonoa jos ei jotain hyvääkin, nimittäin innostuin sitten kertarysäyksellä laittaa koko puljun uuteen uskoon. Kannot (tai oikeastaan kanto) ja kasvit ovat nyt uudessa uskossa ja ehkäpä otan kuvan tai parikin uudesta ilmeestä jahka se nyt asettuu. Huomenissa joudun kyllä jatkamaan, sen verran iso homma tossa on ettei siitä päivässä buenoa tehdä.

Mietin aina pitäisikö myydä noita ylimääräisiä rehuja mutta olen joka kerta tähän asti tullut siihen tulokseen että ei pitäisi, sillä:
a) en jaksa pakata ja postittaa niitä, sekä
b) koulun altaat tarvitsevat kasveja jahka saan toisen altaan käyntiin ja toiseen hiekat vaihdettua.
Kuitenkaan hiekanvaihto ei tule tapahtumaan vähään aikaan, sillä kaikki systeemit kusee vuorollaan alleen siellä enkä ole onnistunut keksimään apulaistakaan kyseiseen hommaan. Mahtavat ihmiset ilahtua koulun alkaessa kun ei ole altaat muuttuneet mihinkään suuntaan loman aikana :D

Pitäisiköhän mennä misen luo, siellä sentään on hyvä tuuletin :< Tai vaihtoehtoisesti pyöräilemään, siinä kun käy kiva tuulenvire.

Tekisi mieli virkata. :x

OtsikkoTiistai 04.07.2006 00:22

Kävin taas ottamassa kisaa itseni kanssa, pyöräily on uuh! Ehkä sopivin liikuntamuoto minulle heti ratsastuksen jälkeen - ah sitä vauhdin hurmaa. Retken pituus arviolta 8km / 30min.

Hiki on kova ja tuntuu kuin pää olisi täynnä niitä pieniä kärpäsiä joita lentää naamalle ja vaatteisiin ja hiuksiin aina ajaessa. (><) Vielä hieman punnerrusta ja tämä on tässä, sanda kiittää ja kuittaa.

Finderiin ei voi luottaa, osa 52365Perjantai 30.06.2006 16:53

- Haloo?
- No tässä on Satu hei.
- Haloo? Vem är det?
- ... o_0
- Halooo?
- *tuuttuuttuut..*

Jalat tulessaTorstai 29.06.2006 22:40

Puuh kyllä ramasee.. Viime yön unet jäivät luvattoman lyhyiksi: ehdin nukkua vain viitisen tuntia kunnes sain tekstiviestin ja heräsin. Sitten olikin jo noustava jos mieli ehtiä päivän rientoihin.

Päivä on tähän asti ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan MAHTAVA. En tiedä kuinka sen paremmin sanoisin. Kun jotain tärkeää on puuttunut pitkän aikaa ja siitä saa viimein taas nauttia, tulee niin hyvä olo ettei sitä meinaa edes tajuta. Ja vasta jälkeenpäin sitä rupeaa miettimään miten on edes pärjännyt ilman..

Kaiken kaupungilla riepottelun jälkeen tekisi mieli mennä vielä pyöräilemään, väsymyksestä viis. Miestä ei idea kuitenkaan houkuta tällä kertaa, joten yksin se on kai lähdettävä. Tänä iltana saan ainakin unen päästä kiinni ajoissa, ja ehkäpä siten päivärytminkin ainakin hetkeksi kondikseen.

Ja huuuomenna. Elokuviin olisi tarkoitus (taas) Teemun kanssa mennä: tällä kertaa vuorossa M:I III. Epäilen suuresti mahdanko tuosta mitään tajuta kun en ole aikaisempiakaan nähnyt, mutta koska Teemu niin kiltisti katsoi tiistaina kanssani X-Men 3:n, lienee tämä ihan käypä juttu. :>

It was a good day.Torstai 22.06.2006 03:08

Neljän seinän sisällä istuminen ei eilen(kään) oikein iskenyt, siispä päätin lähtä pyöräilemään keskustaan. Pasilan kautta pääsee kivan äkkiä ja matkalla ehtii saada juuri sopivasti aurinkoakin. Hikihän siinä tuli mutta eipä tuo haitanna.

Kaikki vastaantulleet ihmiset (= suurin osa) olivat hurjan ruskeita, tunsin itseni vähintäänkin kalpeaksi heidän rinnallaan :< Koitin liittyä vaaleiden ihmisten rintamiin kaduilla kävellessäni. Onneksi täsä ehtii vielä ruskistua. Hyvää lupailee mm. viikonloppuinen reissu rakkaani porukoitten mökille, jossa on kuulemani mukaan laituri ja asianmukainen järvi 8) Tästä on mahdollista tulla paras juhannus ikinä! Viime juhannuksen muistaakseni vietin senkin mökkimaisemissa, silloin tosin omien porukoitteni sellaisessa, eikä tunnelma ollut mitenkään turhan hulppea. Sitä edellistä juhannusta en edes muista..

Enikeis, kaupungilta mukaan tarttui se mitä alunperin sinne lähdin hakemaankin, eli erään nimeltämainitsemattoman (hyväksi havaitun) kirjakaupan löytöhyllyltä kaksi kirjaa. Tällä kertaa Aidi Vallikin ja Kira Poutasen tuotantoa, yhteishintaan 6e. Nuita kirjoja näyttäisi alkavan kertymään jo enemmänkin.. Viimeksi taisin asioida samaisella hyllyllä toissa viikolla - taidan olla jo vakioasiakas.

Kahdet pökätkin tarttui mukaan, ja mansikoita. Paluumatka sujui reippahasti ja makoilin sen taitettuani parisen tuntia kirjallisuuden parissa pihanurmikolla. Kävimmä myös Teemun kanssa pyöräilemässä ja sekoilimma koko viikon edestä vielä ennenkuin herra lähti kotio.

Turvallista juhannusta kaikille tutuille ja tuntemattomille!

Dude wtf? 0_oMaanantai 19.06.2006 11:36

Kävin äsken hölkällä.

Iltaa.Keskiviikko 14.06.2006 02:59

En tykkäis täyttää päiväkirjaani tämmösillä, mutta nyt on pakko. Tein tämän huvin vuoksi uteliaisuudesta ja vastaukset osuivat pelottavan oikeaan o_O Siksipä pistän nyt näytille.

Elikkä winamppi shufflelle ja mitä tulikaan:

Missä asut: Gone With the Sin (HIM)
Kuvaile ensirakkauttasi: Wonderwall (Oasis) [True.]
Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi: Baby's Got a Temper (Prodigy)
Mikä on haasteesi: I Don't Wanna Cry (Mariah Carey)
Ketkä ovat ystäviäsi: Behind the Crimsom Door (HIM)
Kuvaile ulkonäköäsi: No Such Thing (John Mayer)
Mitä teit viime yönä: La Camisa Negra (Juanes)
Mikä on elämäsi tavoite: Enjoy the Silence (Lacuna Coil) [o_0]
Milloin harrastat seksiä: Don't Say You Love Me (M2M)
Miten haluat kuolla: Tulevaisuuden Johtajat (Kärkiryhmä)
Mitä sanot vanhemmillesi: 7 Years & 50 Days (DJ Karlsson)
Missä vietät aikaasi: Virtual Insanity (Jamiroquai) [:D]
Mitä ajattelet yhteiskunnasta: Looking For Love (September)
Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi: I'm Coming Out (Amerie)
Mikä on selityksesi kaikelle: Someday (I'll Understand) (Britney Spears) [Tää käy jo pelottavaks :D]
Mitä ajattelet perjantaisin: What's In It For Me (Amy Diamond)
Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia: So Long, Jimmy (James Blunt)
Mikä on lempivärisi: Joutsenet (PMMP)
Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille: Out of Touch (Uniting Nations)
Mitä tekisit mieluiten juuri nyt: Requiem (Jushi)
Kuvaile parasta ystävääsi: Ei Mitään Koskaan Ollutkaan (Olavi Uusivirta) [At this point I'm getting chills :x]
Mitä on sänkysi alla: You're the Storm (The Cardigans)
Mikä on ollut suurin saavutuksesi: Protect Me From What I Want (Placebo)
Mihin menet häämatkalle: Marraskuu (Miljoonasade)
Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi: Touch The Sky (Kanye West) [o_o]
Missä olisit mieluiten juuri nyt: Break My Stride (Blue Lagoon)

Happy anniversary!Maanantai 12.06.2006 01:31

Tänään on rakkaani ja mun ensimmäinen vuosipäivä. :) Aina ennen toisten suhteita seuratessa vuosi on tuntunut hurjan pitkältä ajalta, mutta ei se oikeasti niin pitkä olekaan.

Päivän aikana tuli käytyä koko tunneskaala läpi, päällimmäisenä mielessä on kuitenkin äsköinen televiissiohetki jonka yhteydessä tuli naurettua kunnolla pitkästä aikaa.

Hitto mä rakastan sitä miestä!

Tiedät olevasi nainen, kun ..Maanantai 05.06.2006 18:20

.. päätät kaupungille lähtiessäsi laittaa jalkaasi ne uudet kengät jotka eilisissä juhlissa hankasivat vähän. Et laita sukkia, koska kengät näyttävät paremmalta ilman.
.. ostat ylihintaisen lehden valiteltuasi ensin puhelimessa äidille miten rahasi ovat aivan lopussa.
.. ostat juotavaa kahvilasta voidaksesi lukea ostamasi lehden.
.. suuntaat tekemään kirjalöytöjä vaikka rahaa ei puheittesi mukaan edelleenkään ole.
.. kävelet reippaasti ympäri kaupunkia naama peruslukemilla vaikka kengät hankasivat jalkasi vereslihalle jo pari kilometriä sitten.
.. harkitset soittavasi miehellesi, päästyäsi viimein kotiportaille, pyytääksesi häntä kantamaan sinut sisälle.