IRC-Galleria

Finderiin ei voi luottaa, osa 52365Perjantai 30.06.2006 16:53

- Haloo?
- No tässä on Satu hei.
- Haloo? Vem är det?
- ... o_0
- Halooo?
- *tuuttuuttuut..*

Jalat tulessaTorstai 29.06.2006 22:40

Puuh kyllä ramasee.. Viime yön unet jäivät luvattoman lyhyiksi: ehdin nukkua vain viitisen tuntia kunnes sain tekstiviestin ja heräsin. Sitten olikin jo noustava jos mieli ehtiä päivän rientoihin.

Päivä on tähän asti ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan MAHTAVA. En tiedä kuinka sen paremmin sanoisin. Kun jotain tärkeää on puuttunut pitkän aikaa ja siitä saa viimein taas nauttia, tulee niin hyvä olo ettei sitä meinaa edes tajuta. Ja vasta jälkeenpäin sitä rupeaa miettimään miten on edes pärjännyt ilman..

Kaiken kaupungilla riepottelun jälkeen tekisi mieli mennä vielä pyöräilemään, väsymyksestä viis. Miestä ei idea kuitenkaan houkuta tällä kertaa, joten yksin se on kai lähdettävä. Tänä iltana saan ainakin unen päästä kiinni ajoissa, ja ehkäpä siten päivärytminkin ainakin hetkeksi kondikseen.

Ja huuuomenna. Elokuviin olisi tarkoitus (taas) Teemun kanssa mennä: tällä kertaa vuorossa M:I III. Epäilen suuresti mahdanko tuosta mitään tajuta kun en ole aikaisempiakaan nähnyt, mutta koska Teemu niin kiltisti katsoi tiistaina kanssani X-Men 3:n, lienee tämä ihan käypä juttu. :>

It was a good day.Torstai 22.06.2006 03:08

Neljän seinän sisällä istuminen ei eilen(kään) oikein iskenyt, siispä päätin lähtä pyöräilemään keskustaan. Pasilan kautta pääsee kivan äkkiä ja matkalla ehtii saada juuri sopivasti aurinkoakin. Hikihän siinä tuli mutta eipä tuo haitanna.

Kaikki vastaantulleet ihmiset (= suurin osa) olivat hurjan ruskeita, tunsin itseni vähintäänkin kalpeaksi heidän rinnallaan :< Koitin liittyä vaaleiden ihmisten rintamiin kaduilla kävellessäni. Onneksi täsä ehtii vielä ruskistua. Hyvää lupailee mm. viikonloppuinen reissu rakkaani porukoitten mökille, jossa on kuulemani mukaan laituri ja asianmukainen järvi 8) Tästä on mahdollista tulla paras juhannus ikinä! Viime juhannuksen muistaakseni vietin senkin mökkimaisemissa, silloin tosin omien porukoitteni sellaisessa, eikä tunnelma ollut mitenkään turhan hulppea. Sitä edellistä juhannusta en edes muista..

Enikeis, kaupungilta mukaan tarttui se mitä alunperin sinne lähdin hakemaankin, eli erään nimeltämainitsemattoman (hyväksi havaitun) kirjakaupan löytöhyllyltä kaksi kirjaa. Tällä kertaa Aidi Vallikin ja Kira Poutasen tuotantoa, yhteishintaan 6e. Nuita kirjoja näyttäisi alkavan kertymään jo enemmänkin.. Viimeksi taisin asioida samaisella hyllyllä toissa viikolla - taidan olla jo vakioasiakas.

Kahdet pökätkin tarttui mukaan, ja mansikoita. Paluumatka sujui reippahasti ja makoilin sen taitettuani parisen tuntia kirjallisuuden parissa pihanurmikolla. Kävimmä myös Teemun kanssa pyöräilemässä ja sekoilimma koko viikon edestä vielä ennenkuin herra lähti kotio.

Turvallista juhannusta kaikille tutuille ja tuntemattomille!

Dude wtf? 0_oMaanantai 19.06.2006 11:36

Kävin äsken hölkällä.

Iltaa.Keskiviikko 14.06.2006 02:59

En tykkäis täyttää päiväkirjaani tämmösillä, mutta nyt on pakko. Tein tämän huvin vuoksi uteliaisuudesta ja vastaukset osuivat pelottavan oikeaan o_O Siksipä pistän nyt näytille.

Elikkä winamppi shufflelle ja mitä tulikaan:

Missä asut: Gone With the Sin (HIM)
Kuvaile ensirakkauttasi: Wonderwall (Oasis) [True.]
Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi: Baby's Got a Temper (Prodigy)
Mikä on haasteesi: I Don't Wanna Cry (Mariah Carey)
Ketkä ovat ystäviäsi: Behind the Crimsom Door (HIM)
Kuvaile ulkonäköäsi: No Such Thing (John Mayer)
Mitä teit viime yönä: La Camisa Negra (Juanes)
Mikä on elämäsi tavoite: Enjoy the Silence (Lacuna Coil) [o_0]
Milloin harrastat seksiä: Don't Say You Love Me (M2M)
Miten haluat kuolla: Tulevaisuuden Johtajat (Kärkiryhmä)
Mitä sanot vanhemmillesi: 7 Years & 50 Days (DJ Karlsson)
Missä vietät aikaasi: Virtual Insanity (Jamiroquai) [:D]
Mitä ajattelet yhteiskunnasta: Looking For Love (September)
Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi: I'm Coming Out (Amerie)
Mikä on selityksesi kaikelle: Someday (I'll Understand) (Britney Spears) [Tää käy jo pelottavaks :D]
Mitä ajattelet perjantaisin: What's In It For Me (Amy Diamond)
Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia: So Long, Jimmy (James Blunt)
Mikä on lempivärisi: Joutsenet (PMMP)
Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille: Out of Touch (Uniting Nations)
Mitä tekisit mieluiten juuri nyt: Requiem (Jushi)
Kuvaile parasta ystävääsi: Ei Mitään Koskaan Ollutkaan (Olavi Uusivirta) [At this point I'm getting chills :x]
Mitä on sänkysi alla: You're the Storm (The Cardigans)
Mikä on ollut suurin saavutuksesi: Protect Me From What I Want (Placebo)
Mihin menet häämatkalle: Marraskuu (Miljoonasade)
Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi: Touch The Sky (Kanye West) [o_o]
Missä olisit mieluiten juuri nyt: Break My Stride (Blue Lagoon)

Happy anniversary!Maanantai 12.06.2006 01:31

Tänään on rakkaani ja mun ensimmäinen vuosipäivä. :) Aina ennen toisten suhteita seuratessa vuosi on tuntunut hurjan pitkältä ajalta, mutta ei se oikeasti niin pitkä olekaan.

Päivän aikana tuli käytyä koko tunneskaala läpi, päällimmäisenä mielessä on kuitenkin äsköinen televiissiohetki jonka yhteydessä tuli naurettua kunnolla pitkästä aikaa.

Hitto mä rakastan sitä miestä!

Tiedät olevasi nainen, kun ..Maanantai 05.06.2006 18:20

.. päätät kaupungille lähtiessäsi laittaa jalkaasi ne uudet kengät jotka eilisissä juhlissa hankasivat vähän. Et laita sukkia, koska kengät näyttävät paremmalta ilman.
.. ostat ylihintaisen lehden valiteltuasi ensin puhelimessa äidille miten rahasi ovat aivan lopussa.
.. ostat juotavaa kahvilasta voidaksesi lukea ostamasi lehden.
.. suuntaat tekemään kirjalöytöjä vaikka rahaa ei puheittesi mukaan edelleenkään ole.
.. kävelet reippaasti ympäri kaupunkia naama peruslukemilla vaikka kengät hankasivat jalkasi vereslihalle jo pari kilometriä sitten.
.. harkitset soittavasi miehellesi, päästyäsi viimein kotiportaille, pyytääksesi häntä kantamaan sinut sisälle.

I hear music and music is goood.Sunnuntai 04.06.2006 22:16

Turha varmaan edes muistuttaa että ansaittu parin kuukauden tauko koulutyöstä alkoi. Muistutinpas silti BUAH. Eilenpäs sainpas jaksotodistuksen ja rahaa ja leffalippuja :P Ahkerako noen? Laskin aineiden keskiarvojen keskiarvon ja sain tulokseksi 9.1. Ynkki roks, ei siitä mihinkään pääse. :) Näkeehän sen nyt kurssinumeroistakin. Kiitokset kaikille Teille jotka teette ynkistä ynkin.

Käpylän kyläjuhlatkin ovat täydessä käynnissä (kohtapuoliin loppumassa tosin) ja musiikki raikaa meille asti. Olin kuulevinani musiikinopenkin laulavan jossain vaiheessa pihalla istuessani o_0

Pihalla on lämmin mutta viilee. Lovin' it.

Käbis tervehtiiPerjantai 28.04.2006 17:13

Kaksi ja puoli viikkoa näyttäisi olevan vierähtänyt viime tilannekatsauksestani, siispä lienee ajankohtaista kirjoittaa taas.

Koenumeroista jotain pähkäilin viimetteeksi ja ihan hyvät numerothan sieltä sitten tuli sentään. Kasia ysiä ja kymppiä, ei kehtoo valittaa vaikka eräs numero jäikin näivertämään takaraivoon ikävästi. Voihan sitä korottaa jos joskus ehtii ja jaksaa nähdä sen vaivan.

Viimeinen jakso on lähtenyt nopeasti liikkeelle, kiitos kivojen kurssien. Kuten jo viimeksi mainitsin, vaihdoin liikunnan valokuvauskurssiin enkä ole katunut kyllä hetkeäkään. Eilen jaoin kyseisen ilon naapurienkin kanssa kun pääsin viimein suorittamaan filmikamerakuvausta pihallemme, aiheena luontokuva. Pyllistelin kukkapenkissä viitisentoista minuuttia koittaen saada oikein valotettua, tarkennettua ja rajattua kuvaa. Vasta seitsemän kuvaa otettuani sain tietää sekoittaneeni suljinaukon ja valotusajan luvut keskenään. :F 70 more pictures to go, ehtii tässä vielä onnistuakin. Viimeisin ideani on mennä Vapun aattona Kaivopuistoon kuvaamaan oksennuksissaan konttaavia nuoria - tämä voisi edustaa tehtävää nro. 9: "Yhteiskuntakriittinen kuva tai kuvasarja". :D

Ei tässä jaksa enempää menneitä viikkoja vatvoa. Arskan otto pihalla olis aika asiallista nyt. Sufekin maistus ja jäätelö - jälkimmäistä oli koulussa tarjollakin mutta enpäs käynyt edes syömässä.

Pitäs jotenkin saada jummarrettua että viikonloppu alkoi jo.

Hyvää elämääTiistai 11.04.2006 01:53

Onpa taas ollut mahdollisimman hankalaa tämä eläminen vaikka on koittanut mahdollisimman matalaa profiilia pitää yllä. :P Ihan käy vituttamaan aika-ajoin.

Koeviikosta suoriuduin uskoakseni aika kunnialla vaikka kokeita olikin viidelle päivälle ahdettu kokonaiset seitsemän. Tämänhetkinen mutu sanoo että heikoiten menivät maantiedon ja fysiikan kokeet, vahvoin lenkki SAATTOI olla matikka ( o__0 ). Viimeksi mainittu koe on luvattu palauttaa huomenna. Tänään saadun informaation mukaan KUKAAN ryhmästämme ei ollut osannut ratkaista sitä yhtä ainokaista pakollista tehtävää. :D Opettajakin tosin tunnusti sen olleen jotain sellaista mitä emme olleet tunneilla edes harjoitelleet. Historian koe jäi syksyn uusintapäivälle mutta muuten sain kaikki hoidettua alta poies.

Tämän jakson lukujärjestys vaikuttaa erittäin mukavalta. Ainoat aineet jotka saattavat alkaa kyllästyttämään ennemmin tai myöhemmin ovat kemia ja äikkä jota on jostain syystä toinen jakso putkeen. Tosin olenhan kemianalan jatko-opinnoista kiinnostunut, siispä aion sen pitkän kemian nyt lukea mukisematta. :> Ja onhan se hurjan mielenkiintoista kun pääsee käytännössä sitten joskus viimein hyödyntämään oppimaansa.

Nyt rönsyää taas kirjoitukset itse aiheesta. Siis: päätin viimehetkellä vaihtaa tälle vuodelle valitsemani liikunnan valokuvauskurssiin, enkä kyllä ensimmäisen tunnin antaman vaikutelman perusteella tule katumaan hetkeäkään. Tänään jaksoin väsymättä selittää Teemulle "hyviä" ideoitani kuvien suhteen - herra näytti jostain syystä hieman uupuneelta hetken niitä kuunneltuaan. Järjestelmäkameran käyttö on tosin vielä minulle suuri mysteeri, mutta eikös se ole vain sivuseikka?

Vatsaan koskee.