IRC-Galleria

Shall we liquefy?Perjantai 02.12.2005 02:24

Niskat ovat niiiin kipeät että jumius rikkoo jo luonnonlakejakin. Kerron siis lyhyesti.

Päivän selkein kohokohta: Pelasin yhden (1) w00tabulous-roundin UT:ssa, ja tein AINAKIN 300 killiä! Että semmosta! :O Varmaan ennätys ikinä. Ja kahdesti onnistuin viemään lipunkin kotio \o/ Olen yksinkertaisesti ylpeä itsestäni. ^____^ (Olisi kehdannut suorituksen jo Luthillekin näyttää :D Eipä sattunut nauhalle.)

Toisella sijalla tuleepi Heurekan reissu, jonne pääsin sittenkin (Annin kieltäytymisestä huolimatta) lähtemään kera Lauran ja Nooran :) Kiitos heille onnistuneesta reissusta. Ainoa töppäys lienee Lauran kotiin jääneet lasit, jotka olisivat luoneet ryhmäämme jonkinasteista uskottavuutta joukkoonkuuluvuuden osalta =D Tapahtuman nimi oli nääs Fysiikan yö, nimi ehkä antaa jonkinlaista osviittaa väestä joka sinne oli eksynyt lisäksemme ._. Ilmaistapahtuma tottakai, eihän siellä nyt muuten olisi tullut käytyä, etenkään näin keskellä kouluviikkoa.

Ja viiimeisimpänä sekä vähäisimpänä koulun Kerran Vuodessa Special: Senioripäivä. (*aaltoja*) Ohjelma piti sisällään siis tavallisen koulupäivän sijaan kolme luentoa (9 vaihtoehtoa joista sai itse valita mieluisimmat), jotka omassa tapauksessani olivat maantieteiden opiskelijan luento, egyptologin luento ja muistaakseni jonkinasteinen ohjaajan/tuottajan luento. Viimeisintä ammattia en muista kovin tarkoin, syystä että luento ei koskenut ko. henkilön ammattia =| Hän puhui meille joogasta ja Äiti Ammasta ja karmasta ja uudelleensyntymisestä ja epäitsekkyydestä. Eipä sillä, kyllä se taisi päivän mielenkiintoisin luento olla :o
Lukiolaisille esiintyi myös Punatähti-orkesteri, joka lauloi politiikan lisäksi täysmaidosta, enkä tajunnut biiseistä juuri vittuakaan koska en ymmärrä politiikan päälle MITÄÄN =D Lopuksi saimme pullakahvit/-mehut ja koulupäivä oli hieman normaalia lyhyempi, mikä oli oikein oivaa, näin erästä sanasäilää lainatakseni.

Huomenna tuleekin sitten serkkutyttö kylään :o Lienee parasta siivota ennen sitä. Täälläpäin ihmiset eivät pidä sopivana aiheuttaa vieraille astmaa huoneeseen kertyneellä pölyllä :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.