IRC-Galleria

Huh tätä hellettä huoneessani x___x Hiki virtaa eikä ilma vaihdu. Pikkutuuletinkaan ei auta mitään kun pitää sillä tietokonetta jäähdyttää :D Kone lämpenee liikaa silti, ärgh.

Anyfuck, otin tämän päivän missiokseni akvaarion yleisen ilmeen siistinnän. Päivän läksy on opittu taas kerran: mitä pidemmälle hommaa lykkää, sen työläämpi se sitten on. Mutta ei huonoa jos ei jotain hyvääkin, nimittäin innostuin sitten kertarysäyksellä laittaa koko puljun uuteen uskoon. Kannot (tai oikeastaan kanto) ja kasvit ovat nyt uudessa uskossa ja ehkäpä otan kuvan tai parikin uudesta ilmeestä jahka se nyt asettuu. Huomenissa joudun kyllä jatkamaan, sen verran iso homma tossa on ettei siitä päivässä buenoa tehdä.

Mietin aina pitäisikö myydä noita ylimääräisiä rehuja mutta olen joka kerta tähän asti tullut siihen tulokseen että ei pitäisi, sillä:
a) en jaksa pakata ja postittaa niitä, sekä
b) koulun altaat tarvitsevat kasveja jahka saan toisen altaan käyntiin ja toiseen hiekat vaihdettua.
Kuitenkaan hiekanvaihto ei tule tapahtumaan vähään aikaan, sillä kaikki systeemit kusee vuorollaan alleen siellä enkä ole onnistunut keksimään apulaistakaan kyseiseen hommaan. Mahtavat ihmiset ilahtua koulun alkaessa kun ei ole altaat muuttuneet mihinkään suuntaan loman aikana :D

Pitäisiköhän mennä misen luo, siellä sentään on hyvä tuuletin :< Tai vaihtoehtoisesti pyöräilemään, siinä kun käy kiva tuulenvire.

Tekisi mieli virkata. :x

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.