IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

Valentine's day!Lauantai 16.02.2008 07:30

No koska tassa maassa jokainen erikoispaiva on yhta vouhotusta ja kaupallista sotkua, paatin sitten minakin ottaa osaa vouhotukseen ja jarjestin pojille ystavanpaiva/naamias juhlat. Ja mita se sitten sisalti? kasa pain ilmapalloja(punaisia ja vaaleanpunaisia), sydammen muotoisia kaulalappuja, kekseja, mansikoita, mansikkamaitoa ja nelja ylivilkasta mukeloa. No mutta lapsilla ainakin oli hauskaa ja en itsekkaan ehtinyt tylsistya. Hauskinta ehka koko paivassa oli urhoollinen 4-vuotias ritari, joka paatti pelastaa prinsessa ajettavalla lasten jeepilla.. Nain siis nykyajan ritarit ;)

Ja tietenkin sitten illalla mentiin tyttojen kanssa syomaan Juusto kakkulaan.Mika tosin osoittautui talla kertaa ei niin super mukavaksi. Syy tahan loytyy naapurikansastamme. Kylla mulla vaan on sellanen tunne etta meidan porukassa pyorii aivan liikaa kelta sinista varia. Pakko ruveta tekemaan asialle jotain..

No mutta siina siis oli ystavanpaiva..ilman omaa poikaystavaa..byaah.no mutta selvisin. Ei muuta ku paasiasta odottamaan. Kaupan hyllyt ainakin ovat jo taynna suklaa munia ja koreja, Hyva etteivat tunkeneet niita jo ystavanpaiva kraasan paalle :D

ouh boy...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.