IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

The Birhtday weekTorstai 27.03.2008 08:46

No niin. Pahoittelen kovasti saamattomuuteni paivakirjan suhteen. Paljon on siis tapahtunut viime kirjoiottamisen jalkeen, mutta hyppaan nyt suoraan syntymapaivaani. #Eli siis juhlintahan alkoi jo 8. paiva lauantaina, kun lahdimme San Franciscoilemaan. Mina ja ystavani Marie (syntynyt 10.3) juhlimme siis synttareitamme kakkujen ilmapallojen ja lahjojen kera. Oli muuten kivan yllarin kaverit jarkanneet. Oikein lauloivatkin meille. Ilta tumutellen meno oikein mukavasti ja aamulla olikin sitten olo kuin iloisen illan jalkeen. no eipa muuta kuin kotia kohti valmistautumaan perheeni jarjestamiin synttari kekkereihin. Ja mita siella oottaakaan Ison kasa ilmapalloja, viinia ja sipseja. Sitten syodaan todella gurmeesti ja jalkkariksi suklaa kakkua med kynttiloita. Tosi Jasonin oli pakko auttaa puhaltamisessa, silla siita tuntu etten ma yksin kaikkea jaksaisi. Ja kaikenkukkariksi kaikilla oli paperiset synttari hatut paassa. Ai niin ja sain viela lahjojakin. Kiharrin raudan ja elainlaaketieteesta kertovan kirjan. Ei paha. Kiitos perhe!

No siita siis selvittiin. Maanantaina kaytiin sitten isolla porukalla syomassa ulkona, kun oli Marien virallinen synttari paiva. Ja hanhan taytti 21!!!Jea..sika siistii..Ei siis tarvitse enaa menna baareihin kaksvitosena ;)

Taman jalkeen alkoikin sitten odotus keskiviikko iltaa ja kauan himottua Meksikon matkaa. Mukaanhan lahti siis 5 hurjaa babysitteria. Nelja blondia ja yksi espanjaa puhuva brunetti(erittain tarpeellinen). Lentomme siis oli torstai aamulla 01.40. eli voisiko enaa pirteammin aloittaa.. Saavuimme Meksikoon noin 06.00, mutta kysessa ei ollut viela the final destination. Vaan layover 7 hours..mikas siina sitten ku penkit vinoon ja nukkumaan. Parin tunnin paasta meidat kuitenkin heratellaan ja pyydetaan siirtaa penkit paikoilleen. Taalla ei siis saa nukkua. No menen sitten lattialle makaamaan ja taas tulee mamma selkkaamaan jotain ja Marie kaantaa, etta talla lentokentalla ei saa siis olla vaaka-asennossa..Siis what a f**?? Tai olla vaaka mambo meksikosta lahtosin.. Noi anyway..siina me sitten koitetaan loytaa mita kummalisimpia asentoja nukkua ilman makaamatta. Ja lopulta saadaan sitten levattya ennen lentoa CABO SAN LUCASIIN!!!!

Lento kestaa about 50 minuuttia ja bileet voivat alkaa. Hotelli, joista maksoimme tuskin mitaan on valtava ja aivan liian hieno meille. Tosin taydellisesta rannasta ei pia valittaa. niimpa vaihdamme vaatteet ja menemme rannalla ottamaan alkutuntua Meksikosta. ja mikas sen parempaa, kun etta baarimikot toimittavat juomat rannalle asti. Ei tarvitse siis edes persetta nostaa aurinkotuolista. Tama se vasta on lomaa. Illlan tullen suuntaamme sitten tsekkaamaan yoelaman ja sehan ei ole yhtaan hullumpi. Viela kun onnistumme loytamaan yokerhosta jonkun kuuluisan nyrkkeilija heebon(josta meilla siis eu ole sen kummempaa hajua) Maksamaan kaikki meidan juomamme koko iltana. Maailmaan vaan mahtuu tyhmia ihmisia :) No aamuyosta sitten kotiin ja vahan lepoa ennen seuraavaa paivaa.

Nyt onkin sitten Marian syntymapaiva. Kolmas kaverini. Joten paatamme ilmoittautua Party boat risteilylle auringonlaskuun. No ennen sita pitaa kuitenkin saada kroppa taas kayntiin muutamilla pina coladoilla. Saavuttuamme party boatille, huomaamme, etta bileet voivat jaada melko kuivaksi. Paatti on tuppautunut tayteen 40 rajan ylittavia pariskuntia. Joukosta loytyy siis yksi nuoriso sakki meidan lisaksi. No ei siina muuta kun iloista mielta alle ja lasia kateen. (ja siis tama venehan on siis ilmaisen viinan vene ;) Ja ei olla kuin ensimmaisen lasin puoli valissa, kun rakas ystavani Iida naapuri maasta paattaa ilmoittaa, etta jos tama vene ei ole tehty biletykseen, niin me teemme siita sellaisen. niimpa pistamme hynttyyt yhteen muiden nuorien kanssa ja akkiakos paalle 50 pariskunta sheikkaa yhdessa etukeulamastoa vasten. Hyva me. seilausretkesta tuleekin yllattavan hauska. Etenkin kuin pystyssa pysyminen on muutenkin vaikeaa, niin etta sitten alkoholin kanssa. Ja jossain vaiheessa Jonna paattaakin ottaa alakerran baarin haltuun ja luvassa on joka viinaa sekaisin. Ja sitten se ihmeellinen tapahtuu. kaiken ilon keskella pamahtaa soimaan Rasmuksen In the Shadows. Hyva etten putoa laidan yli..ja Maria sen melkein teekeekin. Niimpa puemme hanelle laivan ainoan pelastusliivin ja valmistaudumme rantautumaan. Tasta sitten kaikki huojuen huojumme Cabo San Lucasin yoelamaan...ja seuraavaksi taisimme menna nukkumaan..toivon mukaan..Ai niin ida karkasi hotelli huoneesta ja meni ottamaan lavan haltuun kesken hotellivieraille jarjestetyn viihde naytoksen puoliajalla. Voi kun olisi edes laittanut paidan paalle :)

No aamulla kaikki loytyvat siis huoneesta ja voimme ruveta suunnittelemaan viimeista iltaa. Ei siina sitten muuta kuin pikainen shoppailu ja allasbaarin kautta ranta bileisiin.Ja voi kun sattuikin olemaan happy hour 7am-7pm Kaiken maailman marka t-paita kisailujen jalkeen olemme saaneet tarpeeksi spring breakilaisista ja suuntaamme kohti hotellia. Vikan illan kunniaksi illastamme Paikallisessa hard rock cafessa. ja meno siellakin on hyvin lammin. Kyseessa on meinna ladys night..eli ilmasen viinan bileet mulle. Siella sitten tunnustamme jokainne omaa maatamme nakyvasti ja kuuluvasti ja lopulta Maria kiipea poydalle..Ja ida juoksee viereisen baarin tiskille antamaan tanssi naytoksen asiakkaille. Viela kun tuosta maksettaisiin.. Ja sitten viela viimesen kerran zoo yokerhon hamaraan..Tosin sulautuminen asiakaskuntaan vaikeutuu kovasti [paastani istuvasta metri kertaa metri sombrerosta.. No saanpahan ainakin paljon ihailuja ja kylla hattukin kiertaa useammat täit keraamassa..Kuuden aikoihin saadan sitten itsemme hotellille ja ehdimme viela muutaman tunnin nukkua ennen lahtoa lentokentalle...

Sitten alkaakin se paskin osuus.. Kolme paivaa putkeen ryyppaamisen jalkeinen krapula ja vesitornin kokoinen pino univelkaa eivat pista hymyilyttamaan. Lennon myohastyminen kahdella tunnilla ja jatkolennon missaaminen vain lisaavat rakkautta matkustamiseen.. Kaiken maailman kohelluksen ja sompaamisen jalkeen tullissa paasemme vihdoin kotiin sunnuntai yona ja kylla oma sanky tuntuukin hyvalta..

Mita tasta reissusta jai sitten kateen. No ainakin tuli todistettua, etta kylla Suomi vie voiton viinan juonnissa. Tieda sitten pitaisiko tuosta olla ylpea. Ja tuli tosiaan rakastuttua Cabo San Lucasin saahan ja rantoihin. Rusketus jai olemattomaksi, mutta ehka sita ehtii viela kuromaan kesan aikana. Ja ei tullut yhtaan Pabloakaan sivu matkustajana, joten voin sanoa etta onnitunut reissu..

Kiitos

Spring Break 2008, Cabo San Lucas!

ps. uteliaille voin laittaa kuvia tuonne kaikille tutuksi tulleeseen facebook sivustoon. Se on vain IN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.