IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

Aurinko paistaa jalleen..Sunnuntai 13.04.2008 22:16

Nyt on sitten paasty taas elamassa eteenpain ja aurinkokin paistaa. Eilen itseasiassa oli 30 astetta lamminta. :)

Mun perhe nayttaa jalleen iloitsevan elmasta ja tuon mummokin on ollut kylailemassa useamman yon, joten mullakin on ollut todella helppoja paivia. Ja itseasiassa ne anto mulle jopa neljan paivan vapaa, tuon pitkan viikonlopun jalkeen, mika oli todella mukavaa. Etta tuli chillattua oikein kunnolla. Ja perjantainakin mentii lasten ja ton isan kanssa vaan rannalle koko paivaks. Ku se tuumas et ei viitti menna toihin nain kauniina paivan, et mitas jos ;lahettas kaikki rannalle. Ja hauskaa oli viela se, etta se kysy josko ma haluan tulla mukaan kans. Siis what?? Munhan kuuluis tyoskennella tanaan :)

Viikko sitten sain paperit taytettavaks loppulentoa varten, ja kylla aikamoinen shokki iski ku sen naki. Siis etta enhan ma ole viela valmis tata perhetta jattamaan. Vaikka lapset valilla onkin kiukkuja, jotenkin sita vaan rakastaa tata perhetta kuin omaansa, ja tuntuu kauhealta ajatella, etta hyvin pian taalta joutuu lahtemaan ja tuskin sitten nakee niita pariin vuoteen..byaahh..

Taman viestin sain niilta, silloin kun olin lasten kanssa kotona. Hyva etten itkuun purskahtanu..

Thank you Jonna. Your email made us smile. We are glad to have you and it is really nice for us to hear about the kids. We miss them.

Not sure what the schedule looks like, other than that today will be pivotal. I think perhaps Kris will be home tomorrow - maybe.

Thanks again and we love you.


Etta nain.. No on tassa viela siis about kolme ja puoli kuukautta jaljella. Silla koitan olla suomessa elokuun ekana paivana.. Tai ainakin sina viikonloppuna. Jos vaan saan lennot sopimaan. Silla pitaahan toi New York viela kerran kokea. Mista tulikin mieleen, etta toukokuussa mie lahden Vegasiin ja Grand Canyonille. Voisinko enaa olla enemman innostunut.. Yeah!!!! Siita on kylla tulossa hurja viikonloppu. Etenkin kun matkassa on ruotsalaisia :D

Mutta nyt siis lahden tasta kaverini kanssa paivaksi rannalle, kun kerta luvassa viela lamminta saata taksi paivaksi..Tieda vaikka huomenn ois jo 20 tai vahemman.. :(

Pusuja teille sinne Suomeen...I will be there soon!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.