IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

Tiistai iltaKeskiviikko 30.04.2008 09:24

Paivat sen kuin vierii..eilen olin lasten ja mummon kanssa shoppailemassa pojille kenkia..ja en kylla ole viela tahan asti elamassani kayttanyt 110 dollaria kahteen pariin lasten kenkia..ja en kylla varmaan kayttaisikaan..ja sitten starbucksissa tormasin hyvin satunnaisesti suomalaiseen naiseen, joka asui lastensa ja amerikkalaisen miehensa kanssa taalla pain..ja se viela luuli mua ruottalaiseks..mut oli kyl niin hassu sattuma..tosin en meinannu pystya puhumaan suome olleskaan ku olin niin hakeltynyt. Tieda vaikka se tarvitsisi vahan lasten hoito apua, mulla kun ei olis haittaa lisa rahalle.

Ai niin ja Tero terppahan tulee ylihuomenna..vihdoinkin joku tulee kylaan ja saa naytttaa naita maisemia ja paikkoja...eika tarvii yrittaa selitella, miten kaikki on niin hienoo ja upeeta.. Viela kun nyt saat sallis..tai siis olis hellepiaviakin..mutta aikalailla taalla on pysyvasti siirrytty kesalampotiloihin..tai no siis naille paikallisille viela viileaa, mutta meille sisupusseille suomesta tama kelpaa oikein hyvin.

Sunnuntaina paasen nakemaan Alcatrazin vankilan, mika voi olla aika janska paikka..Ja toisaalta aika pelottava..ehka.kuhan ei vaan myohasty vikasta lautasta ja jaa loukkuun saarelle :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.