IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

JiahTiistai 20.05.2008 09:24

No niin..Terppa sitten lahti kotiin ja oli jotenkin haikea sanoa hyvasti, silla tuntui epareilulta etta mina viela jain tanne. No mutta kahden kuukauden kuluttua koittaa minullekin paasy kotiin. Mutta olipahan meilla suomalaisilla ainakin hauskaa..
San Franciscon yoelama kaytiin lapi oikein kunnolla..tai ainakin irkku baarit :) Siellahan me aina riehutaan, kkulutaan jo varmaan vakio asiakaskuntaan, mutta taytyyhan niidenkin raha jollain tehda..Viimeisena perjantaina aloiteltiin iltaa Coit Towerin juurella jossain pusikoiden hamarassa, silla taallahan ei saa juoda missa vain ja miten vain..Oli vahan rikollinen olo, mutta hauskaa ja sit kiivettiin portaat ylos huipulle(ei siis torniin asti) Ja sit portaat alas..ja tata jatku hetken,siis ylos ja alas, ennen ku paastiin bailaamaan. San Francisco ei ole kylla tehty liikunta esteisille, huono kuntoisille tai ihmisille jotka tykkaavat rullata toimisto tuolilla ympariinsa.. ;) Ai niin ja Minnalle tiedoksi(jos koskaan lukee tata) Tero oli erittain kiltisti koko ajan. Sinulla on hyvin luotettava poikaystava..Mina ja mun kaverit pidettiin siita huoli.
mitas muuta..
Niin
Ja tuli myos nahtya san franciscon kuuluisa sumu.ja ajettua sen lapi golden gate sillalla.Ei hullumpi kokemus.
Lampotilat tosiaan pamahti 40 asti viime viikolla.etta huh helletta..tuli hiki pelkasta ajattelusta ulos menemisesta. Ja sitten olin super nanny ja tyonsin kipean ja heikon justinin ruoka kauppaan ja all the way back to home..and like i said we live up on a HILL! saa naha miten onnistuu juokseminen ja pyoraily kesan aikana.

Byaahhh..mun tulee niin ikava tata paikkaa, tanaan juuri postitin paluulento hakulomakkeet..
No ainakin saan nauttia kesasta kunnolla, silla koulu on ohi ja mulla on kuiteskin kaikki paivat vapaata, silla pojat kay koulua ympari vuoden :)
hitto on ku on paa ihan sekaisin..yhdessa hetkessa tahdon kotiin ja toisessa en halua jattaa tata perhetta ja kavereita..plaah..

Enpa ole koskaan tainut ollakaan kovin selko jarkinen. Mutta taidanpa tasta ruveta tekemaan jarjestelyja viimeista isompaa reissuani varten.... Los Angeles here we come, Ja karri jos luet tata..Lupaan ottaa Teemulta nimmarin, jos han sattuu tielleni..ehka jopa valokuvan ;) Ja jos hyvalle paalle satun tuon jotain tuliaisiakin :D

peace out dudes!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.