IRC-Galleria

shisei

shisei

And then there were you...

Pöf!Keskiviikko 21.12.2005 22:35

Jouluressiä..!! Ostin tänään vielä lisää lahjoja, eilenkin ostin. Ja huomenna pitää mennä tekemään viimeset ostokset ja sitten kotiin hääräämään. Ompelua, ompelua yötä päivää huomisesta lauantaihin. Ja niin poispäin... Ja äsken leivoin piparitaikinan ja huomenna pitää tehdä pikkusiskojen kanssa pipareita. ^^

Tompan kanssa oli hauskaa kaupungilla! <3 Naureskeltiin ja hihiteltiin taas tuntitolkulla, vähän niinkun eilen Ratinan Shellillä. Ensin Mäkin kautta Wayne'siin ja sieltä taas Mäkkiin. Pienten kiertoreittien kautta toki. :D Piti käydä tänään Eurokankaassa, mutta en sitten enää millään jaksanu.

Sain äidiltä tuliaiseks Kuubasta aivan ihanan kaulakorun! <3 Helmiäisestä tehty kuunsirppi, oi. Ja sitten juustoa Ranskan lentokentältä. Kyllä äiti tietää mistä pikku-Aino tykkää. ^^ Äsken katseltiin kuviakin reissulta ja juteltiin.

Ostin tänään kanssa kaks kiloa kissan kuivamuonaa, koska siinä sai mukana neljä pussia kissanruokaa. Hyviä syitä tehdä heräteostoksia! Niin, heräteostoksista tuli mieleen että huomenna pitää käydä Alkossakin. Tosin en tiedä miten hemmetissä se heräteostoksiin liittyy, kun sitä reissua oon jo aiemmin suunnitellut. Siiri pitää ottaa messiin! :)

Jaksamisia Saaralleni. <3

Päädyin tänään siihen että mulla on emotionaalinen ongelma, tunnevamma. Näin.

"How the hell'd we wind up like this
And why weren't we able
To see the signs that we missed
And try to turn the tables
I wish you'd unclench your fists
And unpack your suitcase
Lately there's been too much of this
But don't think it's too late

Now the story's played out like this
Just like a paperback novel
Let's rewrite an ending that fits
Instead of a Hollywood horror "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.