IRC-Galleria

Toissapäivänä..Perjantai 04.01.2008 21:52

Päätin, että olen pipi. Mulle ja reetalle oli buukattu samaan aikaan lekuriin ajat. Siä sai venailla taas ikuisuuden. Kun pääsin sitten lekuriin, niin mulla oli flunssasta infektoitunut astma. Setä toitotti mulle lääkityksestä. Oikeesti, mulla on ollu astma 6 vuotta ja nyt vasta joku kertoo mulle oikeesta lääkityksestä ja mitä tapahtuu jos käyttää liikaa/liian vähän eri lääkkeitä yms yms.

Sit mä luulin et se tuuppaa mut vielä puntariin ja haukkuu mut läskiks, mut se käskikin kattoo itteeni peilistä kun hengitän. Siinä sitten rinta rottingilla, puoli alasti mä tuijotin itteeni peilistä. Ja selvis kummia juttuja. Kun keuhkot ei pysty hengittään tarpeeks niin pallea tulee avuksi, ja hengitetään ihan väärin ja sit tulee solisluun viereen kuopat, mitä ei sais tulla. Hmm. Mukava setä antoi mulle pari päivää saikkua, kehui ettei mun iho voi olla atoopikon iho. Ja kehui vielä meitin työpaikan Velkon. Hahhaa.

Sit heitin reben mutkien kautta kotiin ja tukun kautta aattelin käydä viimisillä bensahöyryillä tankilla. nii daa, mun kortti ei kelpaa. Whaat? Sit tajuun, et onkoos mun kortti menny vanhaks. Soitan pankkiin, niin tadaa oon vaan viilannu liikaa korttia. Voi shit. Tästä lähtien käytän aina vaan käteistä. Ja palkka tulee vasta monen päivän päästä. Otan vähän vippiä, haen lääkkeet, käyn tankilla, jee pääsen sinne saakka, ja käyn kiusallanikin viimisillä rahoilla syömässä Pirssissä.

Eilen....

Nukin johkiin yli viiteen iltaan asti. Olo oli ihan kakka. Ei mitään jaksanu eikä mikään huvittanu. Pistin vaan myssyn päähän peittämään paskasen tukan ja vaan murehdin elämää.. Möööh. Koska olin nukkunu koko päivän valvoin sit johkiin aamukuuteen ja tein raportteja. Kuinka sekasin ihminen voi olla..

Tänään....

Puoliltapäivin palaaveeria, siis lounas bossin ja työkamujen kanssa Martinassa. Siitä hierojalle ja siitä kampaajalle, kun olin auttanu kaveria tyhjentään pankkitiliään. Oikeesti kuka on niin ihana, että auttaa kaveria hädässä, että se pääsee kampaajalle. No kampaajalla vierähti mukavasti pari tuntia lehtiä lukien ja kahvia hörppien. tuli ihan sika hieno fleda. Lähti tosi paljon mitasta, on vähän keesiä, takatukkaa, lyhyttä etutukkaa, edestä ihan kirkkaan punanen ja muuten semmote ruskean, punaisen, luumunpunainen.. riippuu kuka katsoo ja missä valossa. Jee ihana hemmottelupäivä ollu. Kohta lähen töihin, kun ei sieltä malta montaa päivää olla pois. Kun tallustelin kampaajalta ja pölisin puhelimeen liikennevaloissa niin yks ihqdaa ajo ohitte ja mun uusi hieno kampaus ja olemus tais tehä vaikutuksen. Ainakin musta tuntu siltä. Tänään muutenki tuntunu, että hyvin pyyhkii :)

Hauskaa weekendiä immeiset. Eläkää ennöö ampuku niitä saatanan raketteja!

Kaikkie raksupoksu tanzai-Banzai

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.