IRC-Galleria

hojo hojo ja jippijaijee!!!Keskiviikko 28.05.2008 17:47

Jee meikä tulee sittenkin valmistumaan kaikkien pelkojen, stressaamisen ja itkujen jälkeen. Ens viikon keskiviikkona 4.6. on seminaari ja kypsyysnäyte. Pelkäsin ettei ne koulussa enää huoli mua kun pitäis kuukautta ennen palauttaa ja mulla on pari päivää aikaa palauttaa se. Mutta kyllä ne huoli :)

Vitsi että on vapauttava tunnelma. ja nyt jo ihan sikana jännittää. . Tänään ja huomenna valmiiks ja palautukseen. Sunnuntaina alkaa töistä kahden viikon vapauttava loma :) ehtii sunnuntaista tiistaihin tehdä sit esityksen valmiiks. Ja hioa opparin sitten vielä kansituskuntoon. Ykkönen siitä tulee mutta sehän riittää :) Ja kesäkuun lopulla kansiin ja vetään valmistumispapereita. Valmistuminen on sit 22.9. mutta paperit tulee postissa. Jos sitä pitäis elokuun lopulla ihan järjettömän suuret valmistumiskekkerit. Kyllä tätä pitää juhlia!!!!

Jee nyt kahvinkeittoon ja opparin tekoon ennen töiden alkua. Otan salaa myös koneen töihin mukaan ni voi sielläkin vääntää sitä jos on hiljaista.

Ja keli on ihan mahtava, ou jee!! Huomenna oppari lähetykseen ja sit veneileen ja ottaan arskaa ja sidukkaa, ou jee! Suhderintamallakin näyttää melko hyvältä. Niin kun tytöt sanoo; niin hoh hoh taas tarjoiltiin pelkkää kiimakaljaa terangilla. Nyt on kesä, ihmiset nauttikaa siitä!!!

Terv. Tanja paviaani, joka joskus ehkä sittenkin onnistui jossain :)--> sata miljoonaa hymiötä.

Kyllä fiilis on sanoin kuvaamattoman loistava!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.