IRC-Galleria

Dippadai..Tiistai 05.09.2006 04:11

.. weekendi meni Setterissä töissä. Tehtiin kai (siis takuuvarmasti)joku myyntiennätys lauantaina, ihan älyttömästi oli jengiä. Jo alkuehtoosta oli tunnelma katossa kun oli Suomi-Puola jalkapallo-ottelu. Ihan kun ois ollu töissä jossain irkku pubissa, kun äijät huus kurkkusuorana, joi bissee, huusi Jari Litmasta ja pelin päätteeks hoilas Maamme-laulua :D

Ei ehtiny ees hymyä suoda, eikä itekkä juoda.. Mut meitin äitee, eno ja sen eukko (kiitosh -täti) tuli mun kutsumana Setteriin oluelle, mutta, mutta.. ne oli nii-iiin päissään ettei niille voinu enää myydä mitään.. eno vaan huuteli et viskiä pöytään, sit pihalla kiusas että ollaanko sukua, ei taideta enää olla, ja meitin äiti lauleli ( ne oli menossa tyykiin karaokeen) sua yli kaiken mä rakashtan..

Pikkasen nolotti, kun oli viä komeita nuoria miehiä terassilla, olin vaan et heh, en ainakaan tänään noita tunne, juu ei olla mitään sukua.. Äiti palas jossain vaiheessa hakemaan avaimia ja kömpi mun kämpille nukkuun.. oli aatellu soittaa taksin kaupungintalon kohdalta, mistä on jopa öö 200 metriä matkaa.. oksennettuaan koko yön, sano vaan että eipä ois tarvinnu niitä montaa muutakaan drinkkiä sinä iltana :D että älkää ihmiset enää ihmetelkö mistä mun juomalahjat on kotosin, varsinkin jos joku on vielä joskus nähny mun velipojan makaamassa ilman tossuja Forssan kadunkulmassa aikoinaan.

Sen ehtoon jälkeen menimme Johannan kanssa ansaituille oluille, viihdyimme siellä tappiin asti, ennenkuin hiileentynyt portsari melkein otti persuksista kiinni!! ja oltiin kaikista selvimmät siellä koko mestassa koko iltana, että olipa taas hyvää asiakaspalvelua!!

Tänään oli outoo kun aatteli et niin niillä muilla koulu alkaa, ja tuutorit esittäytyy varmaan auditoriossa ja ite vaan men töihin..

Ja saatanan juoruakat wittuun, totaalisesti meni taas kerrostalokyttääjiin hermot, satana!!

Mut muuten oukki doukki, kiwwaa on!!

taneli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.