IRC-Galleria

Köh köh..Keskiviikko 11.10.2006 02:02

mä oon taas vaihteeks kipee.. kauhee lenssu, tänään olin lääkärissä, huomenna pitäs mennä verikokeisiin.. ei oo koko viikkoon töitä, torstaina ois ollu, mut on onnex saikkua, ei jaksais 10 h tässä kunnossa.. vituttaa kun on koko ajan kipee.. yskimällä kai reväyttäny kylkilihaksen, ainakin on ihan viden kipee.. meen taas ottaan lisää pillereitä nassuun.. harmi kun ei oo eri värisiä.. :D
Viikonloppunakaan ei tartte mennä töihin, kun pomo oli niin kiltti et antaa mun lepäillä..

Jos sitä sitten kehtais lähtee viikonloppuna jo viihteelle :D On kyllä lepo tehny hyvää, stressi ja köhä parantunu ihmeesti..

Torstaina oli hyvät kekkerit setterissä, olin 3 vartissa aivan naamat.. ja sitten niskaan laulaan karaokee, lauloin elämäni ekaa kertaa yksin.. jännitti ihan sikana!!

Mutta miten sitä yhdessä viikossa kaikki voi muuttua ihan päälaelleen? Viime viikolla kaikki oli tietääkseni hyvin, ja nyt menee vähän kehnommin, vähän kaikilla.. Mulla ei taida kohta olla enää ees töitä, siwan uralle voi sanoa hyvästit.. surettaa, kun ei töitä vaan riitä..

ja pieni pääni on miettinyt erästä ihmistä, sydän kaivannut, muistot mieleen palanneet..
Pöh sanon itselleni minä..

Mutta nyt olen tekeen opinnäytetyötä, ihan for real!!! Tästä aletaan miettimään uusia ihmisiä, uusia ulottovuuksia, uusia työmahdollisuuksia, kunhan sitä nyt pääsis valmistuun, helmikuulle menee, mutta sitten onkin hitonmoiset kekkerit!!! Jimbojambo huhhahhei!!! :D

"Tähdenlentona, kai
luokseni saavuit ja kauniimman teit minun maailmastain.."

Taneli kuittaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.