IRC-Galleria

Jaahas..Maanantai 13.11.2006 16:45

...tämä päivä näyttää taas paljon paremmalta. Nukuin jonkun 14 tuntia, tarttis oikeesti hankkia jotain vitamiineja. Mun piti mennä tänään töihin, mutta menenkin vasta huomenna, ehkä parempi sillain. Ehtii tänään lukea viimeiseen tenttiin.

Pörrö vaan on jalkavaivanen, se nilkuttaa toista etujalkaansa. Se ressukka on kasvanut liian nopeesti ja sen toisen tassun varpaat kääntyy sivulle ja sen jalan putkiluu on kipeytynyt. Tämä onneksi on korjattavissa tarkalla ruokavaliolla. On melko yleinen vaiva suurirotuisille koirille, jotka kasvaa liian nopeaan. Muuten kyllä Pörröä ja Tessua kehuttiin hienoiksi ja terveen näköisiksi koiriksi. Ne onkin hienoja, mun mussukoita.

Täsät viikosta tuleekin sitten aika kiirus. Huomenna, keskiviikkona ja torstaina töissä. Keskiviikkona on uusintatentti, sekä banaanibileet Turussa, perjantaina rakas ystävä tulee takaisin viikonlopuksi, lauantaina ois kaverilla kekkerit Tampereella (mutta ne taitaa jäädä väliin,) koska sunnuntaina tämä likka lähtee risteilemään..

ja oisko jollakulla jotain kivaa rinsessapukua/satuhahmopukua lainata pikkujouluihin.. enkö halua olla kyllä mikään banaani pikkujouluissa..

Ja sitten jos joku tarttee hyvän pösön tai aluvanteet niin semmoset ois nyt sit myynnissä, halvalla lähtee!!!!

Tänään tavoitteena on ottaa pösöstä kilvet ja vielä katsastuskonttorille..

Taneli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.