IRC-Galleria

Voihan sentään..Tiistai 05.12.2006 01:23

.. juu-u, olin sitten eilen Niskassa ja eräs kuuluisa naishenkilö yritti kai iskee mua, eli mua siis luultiin lesboksi, tiedä sitten pitäsikö se ottaa kohteliaisuutena vai minä.. jos ei miehet kiinnostu niin sentään naiset...

Mitäs mulle muuta, viime keskiviikkona menin "vain" kokoukseen ja päädyin nelosen puol kahen valomerkin jälkeen vielä niskaan ja jatkoille ja puolen tunnin unien jälkeen oli kiva mennä muutamaksi tunniksi siwaan..

Meikällä on uusia urasuunnitelmia, kyllä siwa on kohta ohitte mun uraputkeni kohdalla.. Setterissä on kivasti hommia, siellä on kivaa!! Ja perjantaina olin taas myös klubilla töissä. Kouluhommat pahasti vaan seisoo.. Ja Chrysler on mun kuukauden omistuksen aikana ollu jo kaks kertaa huollossa, nyt on rempattu yli 600 eurolla, onneks omasta pussista ei oo menny kun osa.

Vituttaa vaan tää keli, ja se kun ei oo koskaan rahaa. Mutta ensi lauantaina kaikki kykenevät ja vähemmän kykenevät ( :D ) lähtee juhliin mun kans synttäreitä vähän etukäteen kun sattuneesta syystä on sit se seuraava viikonloppu töitä..

Taneli kuittaa ja on edelleen hetero.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.