IRC-Galleria

Tossua toisen eteen..Keskiviikko 31.01.2007 23:27

On ollu juu mun elämässä taas vähän liikaakin vauhtia..

Tessu on päässy karkuteille, viikko sitten lauantaina koiranlenkkeilyttäjä sai sen kiinni poliisiaseman kohdalla, maanantaina meitin äiti paloaseman kohdalla.. sunnuntaina se karkas ilman mitään pantoja.. etsin sitä neljä tuntia, hätäkeskus jossain vaiheessa soitti ja se oli nähty Helsingintiellä juoksemassa.. olin aivan varma, että rakasta ystävää ei enää löydy hengissä..
Neljän tunnin etsinnän jälkeen soitettiin, että joku koira on viety poliisiasemalle, ei uskaltanut toivoa liikoja...

... Ja lopulta, siellä Tessu oli poliisiasemalla poliisien hoivissa!! Purskahdin heti itkuun!! ONNEKSI se löytyi, se oli väsyneenä antanut kiinni jollekin vartijalle!!! Elämää suurempi kiitos!!

Mitäs muuta.. eilen aloitettiin Pörrö kanssa koirakoulu, hienosti meni koiruus.. ennen tuntia vaan meinasin mällätä Neonin lumikasaan, vähänkö pelästyin, pieni jälki tuli, melkein huomaamaton..

Lauantaina piti lähteä viihteelle, mutta oli töissä kahteen, ja kappas kappas, lapinneito Nita hyyty jo ennen yhtä, kun pääsin baariin hyvä meininki päällä, niin loput neitoset oli ihan nakit ja muusit!! Meni jätte hyvä fiilis vähän hukkaan..

Tän viikon oon käyny Mustialassa sen faggendahlenin puolen pisteen tähden, pitäs tässä tehä esitelmää perjantaille, näkee nyt tuleeko tästä mitään, vai lähteekö kaljalle..

Ja miksi voi olla niin vaikeeta ottaa yhteyttä yhteen kivaan mieheen?? Jos tänään rohkeutuis..

Nadja eli Taneli ( uusia lempinimiä ma oon saanu)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.