IRC-Galleria

Vimpelivompeli..Sunnuntai 18.03.2007 17:41

... vide mikä tää keli on, perjantaina niin aurinko paisteli ja olin jo pussikaljaa lähdössä ostamaan ja kun lauantaiaamuna herää niin räntää pukkaa taivaan täydeltä.. Whaaat!!!! Oottaa jo ihan innolla terassikautta...jibii!!! kattokin oli jo ihan kuiva, mut ei oo enää .. :(

Joo ja neiti Pörrö on päässyt murkkuikään.. meillä on täällä koirilla vähän ylihempeetä ja meikä ei sitten diggaile yhtään.. Herra Tessu joutuu kohta lomalle rauhottuun.. Ei o helppoo.. If you know what I mean..

Tänään pukkas ylläri vapaa päivän, thank God, kahessa viikossa yks vapaa.. alkaa burn out pukkaan päälle.. ei vaan aattelin ottaa puolitoista kuukautta lomaa ja tehä opinnäytetyön pois alta.. työrintamallakin on taas uusia suunnitelmia.. eihän sitä vasta olla kuin kolmessa eri firmassa kirjoilla.. kyllä tänään just aattelin että ihminen on kyllä hullu kun työhön ryhtyy.. ei oo aikaa yhtään mihinkään.. eilenki kun heräsin, olin ihan rikki, päähän koski ja selkä on ihan jumissa.. niin anyways, totesin vain itsekseni että, taas neljän tunnin päästä töihin, this is so great!!

Oisin niin loman tarpeessa.. ja kaiken muunkin tarpeessa.. jos sitä tänään ahertais ja menis sitten illalla bisselle!!

Meen nyt sauhutteleen, jos ei viden hajonneet ikkunakehykset lähe tossa tuulessa meneen ja mie sen mukana..

Jäätynein varpaisin terveisin: Festbaben ( sukat on pesussa, kun mun imuri ei toimi.. möh)

P.s. Ihana, mukava, kiva tyttö kaupan, halvalla lähtee (ei ole korkea kilohinta), parasta ennen päiväys toistaiseksi vielä kunnossa.... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.