IRC-Galleria

Viiminenkin viisaus viety..Keskiviikko 19.09.2007 17:31

.. tiedä sitten onko sitä koskaan ollutkaan..

Juups, kello soi kahdeksalta, niin heräsin 9.49. Klo. 10.00 oli aika viisaudenhampaan poistoon, että vähän pukkas kiirettä. Autokin sattui olemaan juuri sopivasti Setterin parkkiksella eilen nautittujen muutaman ansiosta. Koirat äkkiä pihalle ja taksilla päräytin terveyskeskukseen. Sieltä Elli tuli mua onneks hakemaan, kun olin sopivasti buukannut kampaajan heti siihen perään. Tupakkia ja kahvia yms. nautintoaineita ei ois saanu ottaa pariin tuntiin/koko päivänä, mutta olihan se perskeles ihmisen nyt aamukahvit- ja sauhut saatava.

Siitä sitten kampaajalle, vähänkö oli tuskaa olla siellä. Magee fleda tuli kylläkin taas. Nyt sitä ollaan kotona, naama aivan totaalisen turvoksissa. Oon pari 600 buranaa vetäny, mutta kun ei auta. Tartteis kai käydä ostaan pullo kirkasta ja ottaa kokovartalopuudutus. Onneks oli sentääs viiminen viisaudenhammas mikä piti ottaa pois. Yleensä kuulemma on pari juurta, niin mulla niitä oli kuusi. Sitten vaan hampulääkäri totes, että kun juuret oli niin lähellä leuan hermoja, niin ei kannata ihmetellä jos leuka on tunnoton vielä viikonkin päästä. Nice! Saikkua tuli perjantaihin asti ja lisääkin kuulemma saa. Saa nyt sitten nähdä pääseekö perjantaina tai lauantaina töihin.. Sekin vielä!

Pistän tänne heti uuesta tukasta kuvia, kunhan toi naaman turvotus laskee. Vaikka eihän se tukka naamassa kasva, mutta kuiteskin.. Nyt leuka on ihan turvonnu ja naama kun lentopallo. Luulen tietäväni miltä tuntuu, kun ois saanu turpaansa..

Nyt otan Pökön kainaloon, pistän jääpussin poskeen ja meen möhkötteleen peiton alle sohvalle. Tekis mieli kauheesti syödäkin jotain, mutta vähän vaikeeta, kun täytyy tuppoja pitää suussa ja purra hampaita yhteen. Voi virveli kun tekee kipiää :( :(

Täytyy toivoo, että lääketokkura iskis päälle ja sais nukuttua ees pienet päikkärit.

Ihana ilma muuten. Just tollanen ihanan lämpöinen syyspäivä, tuuli vähän liehuttelee puiden oksia ja lehdet liikkuu tuulessa. Aurinko maalaa lehtiin ihania syksynsävyjä..

BB-Sauli oli eilen muuten ihan loistava, vähänkö nauroin sitä :)

Mut se on soronoo tai jotain.

Tanzai-Banzai

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.