IRC-Galleria

Meni taas hermot..Perjantai 21.09.2007 23:15

.. kun ulkoilutin koiria. Yhdeltä pihalta karkas nuori koira, niin että ne omistajat ei aluks edes huomannu. Omat koirat kävi ihan kuumana, kun tää nuori piski tuli perässä. Sitten kun se omistaja huomas koiran karanneen, niin se raahas mukanaan semmosta palosammuttimen kokosta natiaista.

Eihän ne saanu sitä koiraa kiinni, se natiainen vaan nauro ja kirku, mun omat koirat kävi tässä kohtaa vielä kuumempina, Pörrö vielä pelkäs sitä natiaista. Eli tää nuori koira juoksi edellä, Tessu perässä, sit natiainen ja partaukko, ja viimisenä Pörrö peläten kaikkia, ja kaikki rynni mua ympäri. Vähänkö olin hiilenä ja kädet ihan punasina. Sormet jäi hyvin Pökön kettingin väliin.

Olis tehny mieli sanoo sille natiaiselle, että turpa kiinni, sille ukolle, että ensinnäkään se koira ei tule luokse jos jahtaat sitä, eikä asiaa ainakaan auta, et lyöt ja torut koiraasi sen jälkeen kun se on antanut kiinni!!! AARRGGGHH, miks ihmiset ei tajuu. Eikä minkään näköistä anteeksi pyyntöä yms. et sori kun toi meitin koira pääsi irti. Eihän mun omat koiratkaan tossa tilanteessa ois käskystä istumaan menny, kun kauheeta härdelliä.

Mitä jos mun koirat ois ollukin vihaisia ja purru sitä piskiä. Kuka sen ois korvannu..

AAARGGh kauheeta angstia.. Nooh, muuten ei oo tänäänkään tullut tehtä mitään järkevää.. Tai no olinhan mä Setterissä kahvilla ööm viis tuntia. Voisin melkein kääntää osotteeni sinne. Tyhmä perjantai, kun ei voi olla töissä, eikä juoda (siis onhan mun elämässä muutakin, or not). En tiä jaksaako mihkään sit ees lähteä, näkee sen sitten.

Huomiselle ois ollu vaihtoehtona, a)17h töitä, b)9h töitä tai c) saikkua, mutta kun saikkua ei saa kun toisesta paikasta, koska toisessa paikassa on ollu töissä alle kuukauden. Taisin valita ton been. Onneks on posken turvotus jo vähän laskenu, mutta nappia menee entiseen tahtiin..

Eipä mitään, hyvää viikonloppua vaan kaikille :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.